یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
غرب به دنبال ترویج صهیونیسم و تشدید اسلا م ستیزی
در شرایطی صهیونیستها از رشد نگرشهای ضد صهیونیستی در جهان ابراز نگرانی میکنند که برخی سران غرب ضمن ترویج صهیونیسم به تشدید اسلام ستیزی در اروپا روی آورده اند.
افشای جنایتهای صهیونیستها در عرصه بین الملل و بیداری جهانی سبب شده تا موجی از نگرشهای ضد صهیونیستی در جهان شکل گیرد. نظرسنجیهای جدید نشان میدهند که مردم اروپا،رژیم صهیونیستی را تهدیدی برای صلح بین الملل میدانند. روزنامه صهیونیستی جورزالیم پست مینویسد: نظرسنجیهای جدید درآلمان و اروپا نشان میدهد که تعداد کسانی که اسرائیل را تهدیدی برای صلح جهانی میدانند خیلی بیشتر از کسانی است که ایران و کره شمالی را تهدیدی برای صلح میدانند.
در ادامه این گزارش آمده است: موضوع تنفر و انتقاد از اسرائیل به گونه ای نیست که بتوان آن را پنهان کرد.چنانکه نتایج یک نظرسنجی از مردم آلمان نشان میدهد که ۶۲درصد از مردم این کشور درباره صحت هولوکاست تردید دارند و خواستار تحقیقات مستقل در این زمینه هستند. در سایر کشورهای اروپایی نیز وضعیت به همین صورت است بگونه ای در انگلیس که از متحدان صهیونیستها هستند، ۶۰درصد مردم، صهیونیستها را عامل اصلی بحرانهای خود میدانند و خواستار قطع روابط کشورشان با رژیم صهیونیستی هستند.نمونه بارز این امر را میتوان در اعتراضهای مردمی به سفرهای مقامات این رژیم به انگلیس مشاهده کرد چنانکه در اوایل آبان ماه معترضان به سیاستهای اشغالگرانه رژیم صهیونیستی در اعتراض به سخنرانی شیمون پرز رئیس رژیم صهیونیستی در دانشگاه آکسفورد با حضور در این جلسه به افشای جنایتهای رژیم صهیونیستی و آشکار کردن چهره واقعی پرز پرداختند.
در همین چارچوب یک کلیسای در لندن نیز با تغییر دادن سرودهای کریسمس و اجرای مراسمی اختصاصی به افشای جنایات رژیم صهیونیستی برضد فلسطینیان پرداخت. در همین حال همزمان با انتشار اخبار و گزارشهایی از روند روبه رشد تفکرات ضد صهیونیستی در غرب، دولتمردان این کشورها که ارادت خاصی به صهیونیستها دارند برای مقابله با این مسئله، تدابیر گسترده ای را در پیش گرفته اند که در دو محور اجرا میشود.
● حمایتهای مستقیم غرب از صهیونیستها
سران غرب بویژه در انگلیس، آلمان و فرانسه در چارچوب حمایت از صهیونیستها برآنند تا به تقویت تفکرات صهیونیستها بپردازند.در همین چارچوب روزنامه انگلیسی تایمز نوشت دولت انگلیس برای اطمینان از تدریس مطالب مورد نظر صهیونیستها درباره افسانه هولوکاست در مدارس خود افرادی را به خدمت میگیرد تا روند آموزش مطالب مربوط به این افسانه تاریخی را کنترل کنند.
اقدامات دولت انگلیس برای تدریس مهار شده افسانه هولوکاست در مدارس انگلیس و تلقین داستانهای صهیونیستی به دانشآموزان انگلیسی در شرایطی است که سالهای گذشته، صدها محقق و پژوهشگر در این کشور به دلیل پرداختن به موضوع هولوکاست و ابراز عقیده خود درباره آن از مناسب اجتماعی خود عزل شده و اکثر اوقات روانه زندان شدهاند. در ادامه تحرکات همسو با صهیونیستها برای تلقین افسانه هولوکاست، <جان ایوان دمیانیوک> یکی از اعضای اوکراینی ارتش آلمان در طول جنگ جهانی دوم به اتهام مشارکت در اردوگاههای کار اجباری از آمریکا برای محاکمه به آلمان آورده میشود. حمایتهای غرب از صهیونیستها به همین جا ختم نمیشود چنانکه در ادامه این سیاست دانشگاه غیرانتفاعی یهودی - آلمانی "تورو" برای اولین بار در اروپا رشته تحصیلی با نام هولوکاست را در مقطع کارشناسی ارشد ارائه داده است تا در آن آنچه را که صهیونیستها درباره هولوکاست میخواهند به دانشجویان القا شود.
● حمایت از صهیونیسم با اسلام ستیزی
سران غرب در حالی به طور آشکار به حمایت از صهیونیستها میپردازند که فاز دیگر تحرکات آنها در این عرصه را اسلام ستیزی به عنوان اولین مخالف صهیونیسم بین الملل تشکیل میدهد.
در این چارچوب محور اصلی تحرکات غرب را استفاده از نشریات و ساخت فیلمها و مستندهای ضد اسلامی تشکیل میدهد. در حالی که خشم جهان اسلام از انتشار کاریکاتورهای موهن به پیامبر اعظم (ص) ادامه دارد کشورهای غربی و آمریکا با پخش فیلمهایی مانند فتنه و گفت وگو با محمد در کنار انتشار دهها کتاب ضد اسلامی سیاست مقابله با اسلام را تشدید کرده اند.اسلام ستیزی غربیها برای خوش خدمتی به صهیونیستها صرفا معطوف به این مسائل نمیشود چنانکه در همین چارچوب دولت انگلیس با هدف تسویه جامعه اقلیت مسلمان این کشور، اقدام به برگزاری دورههای آموزشی موسوم به <چگونه شهروندی خوب باشیم> در مساجد انگلیس میکند.
به گزارش روزنامه واکیت ترکیه، از سوی دولت انگلستان هدف این دورهها،آموزش کودکان مسلمان ۷ الی ۱۴ ساله و یکپارچه سازی آنان با آنچه ارزشهای دمکراتیک نامیده میشود، عنوان شده است. گفتنی است که چنین طرح بیسابقهای تاکنون در باره هیچ کدام از جوامع اقلیت دینی انگلستان انجام نگرفته و در حقیقت تلاشی برای کنترل جامعه مسلمانان انگلیس است. انگلیسیها برای اجرای اصل مقابله با اسلام به تصویب قوانین سخت گیرانه در قبال مسلمانان نیز روی آورده اند در حالی علنا آنها را تروریست مینامند. در نمونه ای دیگر در اروپا،بر اساس گزارش ۳۰۶ صفحهای مطالعات اخیر دانشگاه Leiden و بنیاد Anne Frank، تعداد برخوردهای خشونتآمیز علیه مسلمانان هلند در سال ۲۰۰۷، ۸۲ مورد بوده که این تعداد در سال ۲۰۰۶، ۶۲ مورد گزارش شدهاست؛ این آمار در سال ۲۰۰۸ به ۱۸۷ مورد افزایش یافته است. در فرانسه نیز اقدامات مشابهی علیه مسلمانان در حال روی دادن است.در حالی که سیاستهای دولتمردان فرانسه به انزوای مسلمانان منجره شده است تحرکات نژاد پرستانه نیز علیه مسلمانان افزایش یافته که نمونه آن را در تخریب سنگ قبور مسلمانان فرانسه و نیز بهآتش کشیدن مساجد میتوان مشاهده کرد.
همزمانی اسلام ستیزی در غرب با فعالیتهای گسترده سران این کشورها برای حمایت از صهیونیستها و جلوگیری از رشد اندیشههای ضد صهیونیستی، نشانگر تحرکی سازمان یافته است که براساس آن تلاش میشود تا از یک سو چهره منفور صهیونیستها احیا شود و در مقابل مورد تاخت و تاز و اهانت قرار گیرد. روند تحولات غرب نشان میدهد که کشورهایی چون انگلیس، فرانسه، آلمان و هلند برآنند تا در کنار ابراز ارادت به صهیونیستها،هدف نهایی آنهایعنی مقابله با اسلام را اجرای کنند در حالی که در این عرصه تقابل اسلام و مسیحیت و یهود را به شدت پی گیری میکنند تا در سایه آن صهیونیسم بین الملل اهداف توسعه طلبانه خود را اجرایی کند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست