سه شنبه, ۲۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 14 May, 2024
مجله ویستا
شنیسل گوشت
مواد لازم:
فیله راسته یا ران گوساله ۵۰۰ گرم
آرد ساده یک چهارم فنجان
تخم مرغ زده شده یک عدد
شیر یک چهارم فنجان
پودر نان خشک یک دوم فنجان
روغن زیتون یا مایع ۲ قاشق غذاخوری
کره ی پاستوریزه ۳۰ گرم
طرز تهیه:
ابتدا چربی گوشت را گرفته، سپس با گوشت کوب آهسته بدون این که گوشت را له یا سوراخ کنیم، می کوبیم تا نازک شود. پس از آن گوشت را ابتدا در آرد و سپس در مخلوط تخم مرغ و شیر فرو می بریم. در انتها گوشت را در پودر نان خشک می غلطانیم. و با دست فشار می دهیم تا خوب به پودر نان آغشته شوند. بهتر است قبل از سرخ کردن، یک ساعت در یخچال بگذاریم.بعد روغن و کره را در ماهی تابه گرم می کنیم و شنیسل را روی حرارت متوسط سرخ می کنیم.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
آمریکا نمایشگاه کتاب رهبر انقلاب شورای نگهبان مجلس مجلس شورای اسلامی صادق زیباکلام دولت دولت سیزدهم انتخابات مجلس انتخابات مجلس دوازدهم
هواشناسی بارش باران پلیس تهران شهرداری تهران قوه قضاییه قتل سازمان هواشناسی سلامت زلزله وزارت بهداشت حوادث
خودرو مسکن کارت سوخت قیمت دلار سایپا قیمت طلا قیمت خودرو بازار خودرو بانک مرکزی بورس گاز حقوق بازنشستگان
نمایشگاه کتاب تهران کتاب محمد رسول اف نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران دفاع مقدس حج سینمای ایران تلویزیون تئاتر رضا عطاران سریال سینما
وزارت علوم دانشگاه تهران
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه فلسطین جنگ غزه حماس روسیه افغانستان طوفان الاقصی نوار غزه اوکراین سازمان ملل
استقلال فوتبال فولاد خوزستان پرسپولیس مهدی طارمی لیگ برتر رئال مادرید فولاد بازی لیگ برتر ایران لیگ برتر فوتبال ایران باشگاه استقلال
هوش مصنوعی فناوری شفق قطبی تبلیغات نوآوری ایلان ماسک ناسا اپل
کودک سلامت روان شیر خواب واکسن کنسرو تجهیزات پزشکی فشار خون افسردگی