چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا

سالاد تایلندی با سس بادام زمینی


سالاد تایلندی با سس بادام زمینی

سس بادام زمینی طعمی متفاوت برای کسایی که از سالاد های معمول و مزه آنها خسته شده اند. ترکیبی تند و شور و شیرین که حتما باید آن را یک بار امتحان کنید.

سس بادام زمینی طعمی متفاوت برای کسایی که از سالاد های معمول و مزه آنها خسته شده اند. ترکیبی تند و شور و شیرین که حتما باید آن را یک بار امتحان کنید.

مواد لازم:

کاهو پیچ: ۱ عدد

هویج بزرگ: ۱ عدد

سینه مرغ: ۱ عدد

پیاز: ۱ عدد

جوانه گندم: ۱ پیمانه

مواد لازم برای سس :

کره بادام زمینی: ۱ پیمانه

سویا سس: ۲ ق غ

سرکه سفید: ۳ ق غ

روغن کانولا یا زیتون: ۴ ق غ

شکر: ۲ ق غ

فلفل قرمز یا چیلی

پاپریکا: ۲ ق م

طرز تهیه:

۱ - سینه مرغ را به همراه نمک و فلفل کمی کوبیده و روی ماهیتابه یا گریل پن با کمی روغن گریل نمایید تا کاملا طلایی شود . سپس مرغ را به نوارهای باریک برش بزنید و کنار بگذارید .میتوانید مرغ را به صورت ساده بپزید و سپس برش زده و در این سالاد استفاده کنید.

۲ - کاهو را کمی درشت خرد نمایید و پیاز را نیز خلال کنید .

۳ - کاهو را در ظرف مناسب سالاد بریزید روی آن پیاز ها را بریزید و هویج را یا خلالی خرد کنید و یا با پوست کن خط خط لایه کنید و به سالاد اضافه کنید . مرغ و جوانه گندم را نیز به سالاد بیفزایید .

۴ - برای تهیه سس این سالاد کره بادام زمینی را یا به مدت ۲۰ ثانیه در ماکروفر قرار دهید یا روی حرارت بسیار ملایم نرم کنید . کلیه مواد سس را به وسیله همزن دستی کامل با هم مخلوط نمایید تا سس شما آماده سرو گردد . این سس را یا در کنار سالاد در ظرفی جدا یا روی سالاد ریخته و سرو نمایید .

نکات :

۱ - به جای مرغ در این سالاد از بوقلمون یا میگو گریل شده هم میتوانید استفاده کنید .

۲ - برای سس این سالاد میتوانید به جای سرکه از آب لیموی تازه نیز استفاده کنید .

۳ - اگر سس شما هنگام هم زدن و مخلوط کردن مواد بریده بریده شد ، سس را روی بخار آب قرار دهید و برای ۱ -۲ دقیقه مدام آن را هم بزنید تا یک دست شود .