سه شنبه, ۲۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 14 May, 2024
مجله ویستا

شاه ماهی سرخ کرده


برگ چغندر  :  ۱ عدد
شیر هموژنیزه  :   قدری
آرد سفید  :   قدری
روغن  :   قدری
نمک  :   قدری
فلفل  :   قدری
آب لیموترش  :   قدری
شاه ماهی را پاک کرده در شیر فرو برده در آرد بغلطانید و در روغن اصلی سرخش نمائید.
سپس …

برگ چغندر  :  ۱ عدد

شیر هموژنیزه  :   قدری

آرد سفید  :   قدری

روغن  :   قدری

نمک  :   قدری

فلفل  :   قدری

آب لیموترش  :   قدری

شاه ماهی را پاک کرده در شیر فرو برده در آرد بغلطانید و در روغن اصلی سرخش نمائید.

سپس روی یک قاب بیضی شکل، قدری نمک نرم و جعفری خرد کرده پاشیده ماهی را روی آن بگذارید و قدری آب لیمو ترش و کره تازه رویش قرار بدهید، اگر میل داشته باشید چند سیب زمینی آب پز هم در اطرافش بچینید.