سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا

ماکارونی با پنیر و گردو


ماکارونی با پنیر و گردو

ماکارونی را طبق دستور بپزید و پس از آبکشی یک و نیم پیمانه آب آن را نگه دارید.

مواد لازم:

ماکارونی سبوس دار: ۳۰۰ گرم

روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری

سیر نازک برش زده: ۲ حبه

پیاز متوسط خرد شده: یک عدد

فلفل دلمه ای قرمز خرد شده: ۲عدد

شکر: یک قاشق مرباخوری

نمک و فلفل: به میزان کافی

گردوی خرد شده: نصف پیمانه

پنیر (ترجیحاً تهیه شده از شیر بز) خرد شده: ۹۰ گرم

رب گوجه: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

ماکارونی را طبق دستور بپزید و پس از آبکشی یک و نیم پیمانه آب آن را نگه دارید.

روغن را در ماهیتابه بریزید و حرارت دهید؛ سپس سیر، پیاز و فلفل دلمه ای را تفت دهید. رب گوجه و شکر را نیز اضافه کنید و پس از ۲ دقیقه زیر آن را خاموش کنید.

پس از کمی خنک شدن در غذاساز بریزید تا یکدست شود. سپس به ماهیتابه برگردانید، ماکارونی، نمک، فلفل و آب پاستا را اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه بپزید.

پس از خشک شدن آب، پنیر و گردو را اضافه و سرو کنید.