سه شنبه, ۲۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 14 May, 2024
مجله ویستا

نان چاودار


نان چاودار

● مواد لازم برای ۲ عدد نان:
▪ آرد نانوایی: ۴ تا ۵/۴ لیوان
▪ خمیر ترش فوری: یک قاشق مرباخوری
▪ شیر: دو قاشق مرباخوری
▪ آرد ذرت: به مقدار لازم
▪ زیره سیاه: یک قاشق غذاخوری
▪ آرد چاودار: …

مواد لازم برای ۲ عدد نان:

آرد نانوایی:

۴ تا ۵/۴ لیوان

خمیر ترش فوری:

یک قاشق مرباخوری

شیر:

دو قاشق مرباخوری

آرد ذرت:

به مقدار لازم

زیره سیاه:

یک قاشق غذاخوری

آرد چاودار:

یک و نیم فنجان

نمک:

نصف قاشق مرباخوری

روغن:

دو قاشق غذاخوری

شکر:

یک چهارم لیوان

آب گرم:

دو لیوان

طرز تهیه:

دو و سه چهارم لیوان آرد نانوایی و خمیر ترش را مخلوط کنید.

آب گرم، شکر، روغن و نمک به آن اضافه کنید و ابتدا با سرعت متوسط و سپس سه دقیقه هم با سرعت بالا هم بزنید.

آرد چاودار، زیره و مقداری از آرد باقی مانده را با قاشق چوبی مخلوط کنید.

خمیر را به مدت ۸ دقیقه روی سطحی که آرد ذرت پاشیده اید ورز دهید و در ظرف چرب شده بگذارید و روی آن را بپوشانید.خمیر را در محل گرم بگذارید تا حجمش ۲ برابر شود.

خمیر را روی سطح آرد پاشیده قرار داده و ۱۰ دقیقه روی آن را بپوشانید.

کف سینی فر را چرب کنید و روی آن آرد ذرت بپاشید و هر نیمه خمیر را گلوله و در سینی پهن کنید و با کارد روی آن علامت بعلاوه بکشید و روی خمیر را بپوشانید و دوباره بگذارید ۴۰ دقیقه در جای گرم بماند.

فر را روی حرارت ۱۷۰ درجه سلسیوس گرم کنید و روی نان کمی شیر بمالید و به مدت ۳۵ دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی و پوک شود.