یکشنبه, ۵ اسفند, ۱۴۰۳ / 23 February, 2025
مجله ویستا

نوشیدن‌ چای‌ خون‌ را رقیق‌تر می‌كند


مصرف‌چای‌ به‌ طور مستمر موجب‌ می‌شود غلظت‌ خون‌تا حد زیادی‌ كاهش‌ یابد. دانشمندان‌ ژاپنی‌ پس‌ از بررسی‌ خواص‌ چای‌در افرادی‌ كه‌ این‌ نوشیدنی‌ را به‌ طور منظم‌مصرف‌ می‌كنند …

مصرف‌چای‌ به‌ طور مستمر موجب‌ می‌شود غلظت‌ خون‌تا حد زیادی‌ كاهش‌ یابد. دانشمندان‌ ژاپنی‌ پس‌ از بررسی‌ خواص‌ چای‌در افرادی‌ كه‌ این‌ نوشیدنی‌ را به‌ طور منظم‌مصرف‌ می‌كنند متوجه‌ شدند كه‌ با افزایش‌ماده‌ای‌ به‌ نام‌ (الكیل‌ پیرازین‌) كه‌ از مواد اساسی‌طعم‌ دهنده‌ چای‌ است‌، خون‌ رقیق‌ می‌شود و هرچه‌ مقدار این‌ ماده‌ در بدن‌ زیادتر باشد، به‌ همان‌نسبت‌ خون‌ هم‌ رقیق‌تر خواهد شد.