پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
مجله ویستا

دانه انگور


دانه انگور

دانه انگور مانند میوه آن خواص فراوانی دارد. هسته انگور حاوی آنتی اکسیدان‌هایی است که از ویتامین ث و ویتامین ای قوی‌تر عمل می‌کند و دفاع بدن را در برابر رادیکال‌های آزاد افزایش …

دانه انگور مانند میوه آن خواص فراوانی دارد. هسته انگور حاوی آنتی اکسیدان‌هایی است که از ویتامین ث و ویتامین ای قوی‌تر عمل می‌کند و دفاع بدن را در برابر رادیکال‌های آزاد افزایش می‌دهد. ترکیبات موجود در دانه انگور ضداسترس است و پاسخ التهابی بدن را در برابر استرس کاهش می‌دهد. مصرف دانه انگور همراه با رژیم غذایی غنی از کلسیم، تراکم استخوان‌ها را افزایش می‌دهد و مانع از پوکی استخوان می‌شود. تحقیقات نشان داده است، ترکیبات مفید موجود در هسته انگور از تجمع بتاآمیلوئیدها در سلول پیشگیری می‌کنند و مانع از اختلال در عملکرد مغز می‌شوند. دانه انگور به عنوان ماده غذایی ضدسرطان شناخته شده است که از سرطان پروستات و سرطان پستان پیشگیری می‌کند. مصرف روزانه این دانه در رژیم غذایی باعث افزایش حساسیت به انسولین و به دنبال آن کاهش قندخون می‌شود. افزایش سوخت‌وساز بدن یکی دیگر از خواص هسته انگور است که با کاهش میزان کلسترول خون باعث کاهش وزن و درمان چاقی می‌شود. پلی فنولیک، آنتی اکسیدانی است که علاوه بر هسته انگور در چای، شکلات و برخی میوه‌ها و سبزیجات یافت می‌شود. محققان به تازگی دریافته‌اند این ترکیبات با کاهش ترشح برخی مواد زیان‌آور در سلول مانع از بروز بیماری آلزایمر می‌شود.