یکشنبه, ۲۳ دی, ۱۴۰۳ / 12 January, 2025
اسفناج
اسفناج یک سبزی بسیار مفید و ثمربخش میباشد. این سبزی دارای مقادیر زیادی بتاکاروتن که یک ماده آنتیاکسیدنت است، میباشد و چنانچه با هویج خورده شود تبدیل به یک عامل ضدسرطان نیرومند میگردد. در هر صد گرم اسفناج ۳۶ میلیگرم بتاکاروتن وجود دارد.
خوردن اسفناج برای افرادی که سیگار میکشند و یا قبلاً سیگار میکشیدند در مبارزه با سرطان بسیار مفید واقع میشود. اسفناج دارای مقادیر قابل توجهی ویتامین C، ویتامین A، آهن و پتاسیم میباشد و علاوه بر مواد موجود دارای عناصری است که ضدسرطان نیز میباشد. در اسفناج مقادیری اسید اگزالیک وجود دارد که ممکن است با کلسیم ترکیب شده و سنگ اگزالات کلسیم را بهوجود آورد در نتیجه برای افرادی که کلیه سنگساز دارند مفید نیست. برای پختن اسفناج، آب لازم نیست و فقط بایستی پس از شستن و خرد کردن برگها، آن را در دیگ ریخته و حرارت داد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست