یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

دسر ژلاتینی آلبالو


دسر ژلاتینی آلبالو

آلبالوهای هسته گرفته را پوره می‌کنیم و بعد از صاف کردن نیم کیلو از آن را جدا می‌کنیم.
شکر، پودرژلاتین و آب را مخلوط کرده و روی حرارت قرار می‌دهیم تا شکر و ژلاتین حل شوند در این مرحله آن را از روی حرارت برمی‌داریم.

مواد لازم :

آلبالو: یک کیلوگرم

شکر: ۲۱۰ گرم

پودر ژلاتین: سه قاشق سوپخوری

آب: ۵۰۰ میلی‌لیتر

خامه قنادی: ۳۰۰ گرم

وانیل: قاشق مرباخوری

طرز تهیه :

آلبالوهای هسته گرفته را پوره می‌کنیم و بعد از صاف کردن نیم کیلو از آن را جدا می‌کنیم.

شکر، پودرژلاتین و آب را مخلوط کرده و روی حرارت قرار می‌دهیم تا شکر و ژلاتین حل شوند در این مرحله آن را از روی حرارت برمی‌داریم. پوره آلبالو را به محلول شکر و ژلاتین اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم. بعد از سرد شدن کامل مواد، خامه قنادی فرم گرفته را با سایر مواد مخلوط می‌کنیم ، وانیل را افزوده و داخل قالب با گنجایش ۵/۱ لیتر می‌ریزیم و به مدت چهار تا پنج ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا ببندد. دسر را از یخچال درآورده و در ظرف مناسب برمی‌‌گردانیم و تزئین می‌کنیم.



همچنین مشاهده کنید