سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه قارچ پلو
مواد اولیه :
ران مرغ : دو عدد
فلفل دلمهای : یک عدد
قارچ : ۲۰۰ گرم
روغن و زعفران : به میزان لازم
زرشک و کره از هر کدام : ۵۰ گرم
برنج : دو پیمانه
نمک و فلفل : به میزان لازم
شکر : یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
قارچها را شسته و نگینی خرد کنید و به همراه کره و کمی روغن روی حرارت گذاشته تا آب آن تبخیر شود.
مرغ را جداگانه پخته و ریز کنید.
فلفل دلمهایهای خردشده را به قارچ اضافه کنید.
بعد از کمی تفت دادن مرغها را هم به آن افزوده و در این فاصله برنج را آبکش کرده و آن را در حالت دم بگذارید.
زرشک را با کمی روغن، شکر و زعفران برای چند دقیقه روی حرارت بگذارید بعد از دم کشیدن برنج، مواد را لابهلای آن ریخته و در آخر روی برنج را با زرشک تزیین کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست