یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

شکلات داغ خوب یا بد


شکلات داغ خوب یا بد

شکلات داغ سال هاست که برای درمان بیماری ها به کار برده می شود. در قرن ۱۷ در کشور فرانسه از شکلات داغ برای رفع بدخلقی استفاده می شد.

شکلات داغ سال هاست که برای درمان بیماری ها به کار برده می شود. در قرن ۱۷ در کشور فرانسه از شکلات داغ برای رفع بدخلقی استفاده می شد.

به نقل از سایت «هلث مد» از خواص کاکائو زیاد شنیده ایم اما آیا شکلات داغ نیز همین خاصیت را دارد؟ پاسخ این سوال مثبت است. در واقع آنتی اکسیدان موجود در آن از بروز سرطان و بیماری قلبی پیشگیری می کند.برخی محققان می گویند تراکم آنتی اکسیدان در کاکائو ۲ تا۳ برابر چای سبز و ۴تا۵ برابر چای سیاه است و با داغ شدن کاکائو، آنتی اکسیدان بیشتری رها می شود.

هر یک فنجان کاکائوی داغ حاوی ۶۱۰ میلی گرم ترکیب فنولیک به نام اسیدگالیک و ۵۶۰ میلی گرم فلاوانوئید به نام «اپیکاتیکین» است. اسید گالیک نوعی آنتی اکسیدان است و در رفع خون ریزی داخلی موثر است.

نسبت به شکلات، کاکائو حاوی چربی کمتری است.

فلاوانوئید موجود در آن، به بدن در تولید نوعی ماده شیمیایی که جریان خون را بهبود می بخشد و فشار خون را می دهد، کمک می کند.

فلاوانوئید موجود در کاکائوی داغ، جریان خون و اکسیژن رسانی به مغز را افزایش می دهد.



همچنین مشاهده کنید