چهارشنبه, ۲۷ تیر, ۱۴۰۳ / 17 July, 2024
مجله ویستا

شیرینی کدو حلوایی با رویه پنیر خامه‌ای


شیرینی کدو حلوایی با رویه پنیر خامه‌ای

با آمدن پاییز، کدو حلوایی تازه هم به بازار می‌آید. بنابراین فرصت خوبی است تا یک کیک خوشمزه و جدید را با این ماده مغذی تهیه کنید.
● مواد لازم:
▪ آرد سفید ۲ پیمانه
▪ شکر یک و نیم پیمانه
▪ …

با آمدن پاییز، کدو حلوایی تازه هم به بازار می‌آید. بنابراین فرصت خوبی است تا یک کیک خوشمزه و جدید را با این ماده مغذی تهیه کنید.

مواد لازم:

آرد سفید ۲ پیمانه

شکر یک و نیم پیمانه

بیکینگ پودر ۲ قاشق مرباخوری

دارچین ۲ قاشق مرباخوری

کشمش پلویی یک پیمانه

جوش شیرین ۱ قاشق مرباخوری

نمک ۸/۱ قاشق مرباخوری

میخک یا وانیل‌ ۴/۱ قاشق مرباخوری

تخم مرغ ۴ عدد

کدو حلوایی ۴۵۰ گرم

روغن مایع ۱ پیمانه/رویه پنیر خامه‌ای ۲ پیمانه

روش تهیه:

کدو حلوایی را پوست کنده و به قطعات کوچکتر تقسیم کنید، سپس با مقداری آب بپزید و بعد از پخت رنده کنید. آب را تا حدی بریزید که بعد از پخت هیچ آبی درون قابلمه نمانده باشد .فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید تا گرم شود.آرد،‌ شکر، جوش شیرین، میخک، کشمش، دارچین، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.تخم مرغ‌ها را درون ظرف شکسته و با سرعت بالای همزن به مدت ۵ دقیقه خوب بزنید.تخم مرغ زده شده، کدو و روغن را با هم مخلوط کنید.

وسط مواد آردی و خشک را باز کنید و مخلوط تخم مرغ و کدو حلوایی را در آن بریزید و به آرامی هم بزنید تا همه مواد با یکدیگر مخلوط شود. مایه را در قالبی به ابعاد ۲۵×۳۸ بریزید. قالب شیرینی را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه درون فری که از قبل گرم شده قرار دهید. بعد از ۳۰ دقیقه یک خلال چوبی را در کیک فرو برید، اگر تمیز خارج شد کیک شما پخته است در غیر این صورت ۵ دقیقه دیگر زمان برای پخت لازم خواهد داشت. شیرینی را بدون اینکه از قالب خارج کنید به مدت ۲ ساعت زمان دهید تا خوب خنک شود. در این مدت قالب را روی پایه سیمی قرار دهید. بعد از خنک شدن رویه را روی شیرینی بمالید و پس از ۱۰ دقیقه برش بزنید. این شیرینی بهتر است سرد سرو شود.

می‌توانید جوش شیرین را حذف کرده و یک قاشق بیکینگ پودر را بیشتر بریزید.

کشمش را حتماً از قبل شسته و بگذارید خشک شود و بعد به مواد اضافه کنید.

رویه پنیر خامه

پنیر خامه نرم شده ۱۲۰ گرم

کره نرم شده ۴/۱ پیمانه

وانیل نصف قاشق چایخوری

پودر شکر ۳ پیمانه

پنیر خامه، کره و وانیل را با سرعت متوسط همزن بزنید تا پف کند. پودر شکر را به تدریج اضافه کنید تا جایی که رویه غلیظ و قابل پخش شود. پس از پوشاندن رویه روی کیک یا شیرینی باید کیک را در یخچال نگهداری کنید.