دوشنبه, ۲۸ خرداد, ۱۴۰۳ / 17 June, 2024
مجله ویستا

روش فرم دهی زرده تخم‌مرغ


روش فرم دهی زرده تخم‌مرغ

هم زدن زرده به خاطر آن است که حجم آن زیاد شده و داخل آن حباب‌های هوا ایجاد شود در نتیجه شیرینی را سبک می‌کند برای این کار باید موارد زیر را مورد توجه قرار داد:
۱ ) زرده باید تازه و …

هم زدن زرده به خاطر آن است که حجم آن زیاد شده و داخل آن حباب‌های هوا ایجاد شود در نتیجه شیرینی را سبک می‌کند برای این کار باید موارد زیر را مورد توجه قرار داد:

۱ ) زرده باید تازه و خنک باشد.

۲ ) زرده باید با سرعت زیادی زده شود.

۳ ) در زرده نباید سفیده وجود داشته باشد.