چهارشنبه, ۶ تیر, ۱۴۰۳ / 26 June, 2024
مجله ویستا
روش فرم دهی زرده تخممرغ
![روش فرم دهی زرده تخممرغ](/web/imgs/16/11/5hx7x1.jpeg)
هم زدن زرده به خاطر آن است که حجم آن زیاد شده و داخل آن حبابهای هوا ایجاد شود در نتیجه شیرینی را سبک میکند برای این کار باید موارد زیر را مورد توجه قرار داد:
۱ ) زرده باید تازه و خنک باشد.
۲ ) زرده باید با سرعت زیادی زده شود.
۳ ) در زرده نباید سفیده وجود داشته باشد.
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 مسعود پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم سعید جلیلی مناظره انتخاباتی قالیباف مناظره علیرضا زاکانی پزشکیان محمدباقر قالیباف
هواشناسی تهران سوادکوه قتل سیل سازمان هواشناسی فضای مجازی آلودگی هوا آتش سوزی قوه قضاییه شهرداری تهران وزارت بهداشت
قیمت دلار حقوق بازنشستگان قیمت سکه دولت سیزدهم قیمت طلا بازنشستگان بانک مرکزی قیمت خودرو ایران خودرو خودرو بازار خودرو مسکن
تلویزیون سریال پایتخت فیلم رسانه ملی تئاتر سریال سینمای ایران سینما حج
موبایل فضا
روسیه رژیم صهیونیستی جنگ غزه غزه اوکراین فلسطین لبنان اتحادیه اروپا حماس حزب الله لبنان چین ترکیه
یورو 2024 فوتبال پرسپولیس استقلال خوان کارلوس گاریدو باشگاه پرسپولیس لیگ برتر جواد نکونام باشگاه استقلال علیرضا بیرانوند جام ملت های اروپا لیگ برتر ایران
هوش مصنوعی فناوری دانش بنیان اپل وزیر ارتباطات عیسی زارع پور ناسا
مواد مخدر ویتامین قهوه دیابت خواب مغز ریزش مو