دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

برنج‌ كدوحلوایی‌


برنج‌ كدوحلوایی‌

● مواد لازم‌:
▪ كدوحلوایی‌ پوست‌ كنده‌ خرد شده‌: ۲ عدد
▪ سیر چرخ‌ كرده‌ و سرخ‌ شده‌: ۱ بوته‌
▪ برنج‌ آبكشی‌: ۲ پیمانه‌
▪ نمك‌، فلفل‌ و زردچوبه‌: به‌ میزان‌ لازم‌
▪ روغن‌: به‌ میزان‌ …

مواد لازم‌:

كدوحلوایی‌ پوست‌ كنده‌ خرد شده‌:

۲ عدد

سیر چرخ‌ كرده‌ و سرخ‌ شده‌:

۱ بوته‌

برنج‌ آبكشی‌:

۲ پیمانه‌

نمك‌، فلفل‌ و زردچوبه‌:

به‌ میزان‌ لازم‌

روغن‌:

به‌ میزان‌ لازم‌

مواد لازم‌ برای‌ مواد گوشتی‌:

پیاز خرد شده‌ و سرخ‌ شده‌:

۲ عدد

گوشت‌ چرخ‌ كرده‌:

۲۰۰ گرم‌

نمك‌، فلفل‌ و زردچوبه‌:

به‌ میزان‌ لازم‌

طرز تهیه‌:

ابتدا كدو را پوست‌ كنده‌ و خرد می‌كنیم‌ و درظرفی‌ دیگر پیاز خرده‌ شده‌ را سرخ‌ می‌كنیم‌،همچنین‌ سیر را نیز به‌ مانند پیاز سرخ‌ می‌كنیم‌.آنگاه‌ برنج‌ را نیز آبكشی‌ كرده‌ و مواد را با هم‌مخلوط می‌كنیم‌.

طرز تهیه‌ مواد گوشتی‌:

پیاز را سرخ‌ می‌كنیم‌ و نمك‌ و فلفل‌ و زردچوبه‌و گوشت‌ چرخ‌ كرده‌ را اضافه‌ می‌كنیم‌ ومی‌گذاریم‌ تا مقداری‌ سرخ‌ شود. در مرحله‌ بعدمواد آماده‌ شده‌ را به‌ مواد مخلوط شده‌ اضافه‌می‌كنیم‌ و برروی‌ حرارت‌ ملایم‌ می‌گذاریم‌ تا دم‌بكشد.