پنجشنبه, ۲۷ دی, ۱۴۰۳ / 16 January, 2025
بهترین رستوران سال دنیا
در هر سفر و گردشی، مساله خورد و خوراک یا محلی برای خوردن غذا بسیار مهم است. در جهان گروههای بسیاری به شغل آشپزی یا اداره مکانهایی همچون رستورانهای بزرگ و کوچک و نمونههایی از این قبیل مشغول هستند.
بسیاری از کشورها برای جذب گردشگر به این مساله بسیار توجه میکنند و در کنار اماکن طبیعی و تاریخی که گردشگر بسیاری را به سوی خود جلب میکند، امکاناتی از این دست را فراهم مینمایند.
این مساله موجب شده تا رقابتی تنگاتنگ بین رستورانهای مختلف، بزرگ و شاخص دنیا به وجود آید که هر کدام از آنها تلاش میکنند در سطح جهانی مطرح شده و به عنوان بهترین رستوران شناخته شوند.
مرجع اصلی شناسایی و معرفی بهترین رستوران جهان، اتحادیه جهانی رستورانهای دنیاست که هر ساله با بررسی کیفیت و عملکرد رستورانهای مشهور دنیا، از بین ۵۰ رستوران نمونه و برتر، یکی را به عنوان بهترین و برترین رستوران جهان انتخاب میکند.
در سال ۲۰۱۲ ـ ۲۰۱۱، رستوران «نوما» عنوان بهترین رستوران سال را دریافت کرد. این رستوران به شکستن دستور پخت غذاها به صورت کلیشهای و معمولی پرداخت و روشی نو و تازه ایجاد کرد که در نوع خود همانند توفانی در آشپزی و رستورانداری به حساب میآید.
واژه نوما از دو واژه دانمارکی گرفته شده که معنای غذای شمال اروپا و اسکاندیناویایی را میرساند و در این رستوران برای پخت غذاهای ویژه این منطقه سرمایهگذاری و برنامهریزی شده است. این رستوران سه سال پیاپی (۲۰۱۰، ۲۰۱۱ و ۲۰۱۲) است که عنوان بهترین رستوران سال دنیا را از آن خود کرده است.
رستوران نوما در سال ۲۰۰۴ میلادی در شهر کپنهاگ کشور دانمارک پایهگذاری شد. در حقیقت سرآشپز و مدیران این رستوران پلههای موفقیت را بسیار سریع طی کرده و تنها پس از سه سال تلاش، رتبه پانزدهم بهترین رستورانهای جهان را کسب کردند.
پس از به دست آوردن این موفقیت، تمام کارکنان این رستوران برای بهتر شدن کار و کیفیت غذاهای ارائه شده، نهایت تلاش خود را انجام دادند و در نهایت در سال ۲۰۰۸ رتبه دهم و یک سال پس از آن رتبه سوم بهترین رستوران در سطح جهانی را کسب کردند و پس از آن با ادامه این روند به هدف اصلی خود دست پیدا کرده و در حال حاضر سه سال پیاپی است که عنوان بهترین رستوران جهان را در دست دارند.
بنیانگذاران این رستوران رنه ردزپی و کلاوس مایر هستند که آشپزی شمال اروپا و اسکاندیناویایی را به گونهای دیگر انجام دادند و برای مشتریهایشان سبک نوینی در پخت این گونه غذاها ارائه کردند.
جالب است بدانید دو بشقاب مهم و پرطرفدار این رستوران مرغ و تخممرغ است.
مترجم: نیروانا حسینی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست