پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا

لازانیا


● مواد لازم:
▪ خمیر مخصوص لازانیا ۱ کیلو
▪ سوسیس نیم کیلو
▪ پنیر گرویر رنده شده ۱۵۰ گرم
▪ کنسرو قارچ ۱ قوطی متوسط
▪ پیاز سرخ کرده ۲ تا ۳ قاشق سوپ خوری
▪ رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری
▪ …

مواد لازم:

خمیر مخصوص لازانیا ۱ کیلو

سوسیس نیم کیلو

پنیر گرویر رنده شده ۱۵۰ گرم

کنسرو قارچ ۱ قوطی متوسط

پیاز سرخ کرده ۲ تا ۳ قاشق سوپ خوری

رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری

سس سفید ۳ پیمانه

کره ۱۰۰ گرم

نمک و فلفل به قدر کافی

طرز تهیه:

قارچ وسوسیس را ریز خورد می کنیم با پیاز کمی سرخ می کنیم رب گوجه فرنگی رادر آن می ریزیم می گذاریمبجوشد تا آب آن تبخیر شود کمی نمک و فلفل می زنیم نصف لیوان از سس را به آن مخلوط می نماییم می گذاریم آهسته چند جوش بزند در ظرفی آب می ریزیم یک قاشق روغن ویک قاشق نمک به آب اضافه کرده می گذاریم بجوشد خمیرلازانیا را از هم جدا نموده داخل آب قرار می دهیم تا جوش آید. کاملا نرم شود بعد آنرا در صافی می ریزیم پارچه ای را روی میز پهن می کنیم خمیر ها را یکی یکی روی پارچه قرار می دهیم که آب آن برود و بهم نچسبد ته ظرف نسوز مستطیل شکل را کمی چرب می کنیم یک ورقه لازانیا روی آن میچینیم مقداری از مایه گوشتی که قبلا حاضر کرده ایم روی آن می ریزیم کمی پنیر رویش می پاشیم یک ردیف دیگر خمیر لازانیا روی آن قرار می دهیم وبقیه گوشت را روی آن می ریزیم وباز کمی پنیر رویش می پاشیم با چند ورقه خمیر لازانیا روی آنرا می پوشانیم بقیه سس را روی آن می ریزیم و بقیه پنیر را هم رویش می پاشیم و آن را با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت نیم ساعت تا سه ربع ساعت طبخ می نماییم تا روی آن طلایی شود در این هنگام لازانیا آماده است.