یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

کاهش وزن با خوردن گوشت‌!


کاهش وزن با خوردن گوشت‌!

پروتئین‌ها از جمله مهم‌ترین مواد غذایی برای بدن هستند که استفاده از آنها برای بسیاری از اعمال حیاتی بدن ضروری است. این در حالی است که بسیاری از کسانی که قصد کاهش وزن دارند، …

پروتئین‌ها از جمله مهم‌ترین مواد غذایی برای بدن هستند که استفاده از آنها برای بسیاری از اعمال حیاتی بدن ضروری است. این در حالی است که بسیاری از کسانی که قصد کاهش وزن دارند، گمان می‌کنند که با حذف پروتیین‌های حیوانی و روی آوردن به گیاهخواری بهتر می‌توانند در این کار موفق شوند. اما غذاهای حاوی پروتئین بالا، قدرت چربی‌سوزی خوبی دارند؛ زیرا برای هضم نیاز بیشتری به انرژی دارند و می‌توانند در رژیم غذایی نقش مفیدی برای کاهش وزن ایفا کنند.

ماهی سالمون یا قزل‌آلا:

یکی از بهترین و خوشمزه‌ترین گوشت‌هایی که می‌تواند برای تناسب اندام شما هم مفید باشد، ماهی سالمون است که سرشار از اسید چرب امگا۳ و پروتئین است و سبب افزایش سوخت‌وساز بدن و سوختن چربی‌ها می‌شود. به طور کلی مصرف اسیدهای چرب امگا۳ سبب کاهش وزن و پیشگیری از چاقی می‌شود. در ۱۰۰ گرم ماهی سالمون حدود ۲ گرم امگا۳ وجود دارد. تحقیقات نشان داده است امگا۳ موجود در مواد غذایی نسبت به داروهای مکمل جذب بیشتری دارد، پس به جای آن که به فکر مکمل‌ها باشید، از مواد غذایی طبیعی همچون ماهی بهره بگیرید.

گوشت بوقلمون:

یکی دیگر از گوشت‌های مفید برای سوزاندن چربی است. گوشت بوقلمون را می‌توان بسته فشرده پروتئین نامید. گوشت سفید و بدون پوست بوقلمون پروتئین زیاد و چربی کمی دارد و این ویژگی است که این گوشت را در رده بهترین گوشت‌ها قرار داده است. چربی این گوشت از گوشت مرغ هم کمتر است. به طور کلی هر ۳۰ گرم گوشت بوقلمون، یک گرم چربی و ۲۶ گرم پروتئین دارد. از این رو گوشت بوقلمون از دسته غذاهایی است که سوخت‌وساز بدن را افزایش می‌دهد و به کاهش وزن کمک کند. البته بخش سفید گوشت بوقلمون، چربی کمتری نسبت به بخش‌های تیره‌تر آن دارد. همچنین گوشت بوقلمون کلسترول بد خون را نیز کاهش می‌دهد. بنابراین برای کاهش وزن حتما گوشت بوقلمون را در برنامه غذایی خود قرار دهید؛ به شرطی که قبل از پخت، پوست آن را جدا کنید. گوشت بوقلمون خواص مفید دیگری نیز دارد، از جمله این‌که این گوشت ۴ برابر میگو فسفر دارد که عامل جذب کلسیم در استخوان‌هاست.

گوشت گوساله:

شاید بتوان گفت که گوشت گوساله جزو محبوب‌ترین گوشت‌ها در دنیا هست و در همه جای دنیا هم قابل دسترس است. ۳۰ گرم گوشت گوساله نسبت به گوشت گوسفند حدود ۵۰ کیلو کالری انرژی کمتر دارد؛ زیرا چربی آن کمتر است و پروتئین بیشتری دارد. وجود مقادیر مطلوبی از روی و سلنیوم نیز در آن باعث بهبود عملکرد گلبول‌های سفید و بالا بردن ایمنی بدن می‌شود و آهن موجود در آن هم برای خونسازی مفید خواهد بود.



همچنین مشاهده کنید