یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا

خورش چغاله بادام


گوشت گاو  :  ۵۰۰ گرم
چغاله بادام  :  ۵۰۰ گرم
آب لیموترش  :  ۰.۵ فنجان
پیاز  :  ۱۰۰ گرم
نعناع  :  ۴۰۰ گرم
جعفری ساطوری شده  :  ۴۰۰ گرم
تخم مرغ  :  ۲ عدد
فلفل  :   قدری
زردچوبه  :   قدری
نمک  :   قدری
روغن  :  ۳۰۰ گرم
گوشت …

گوشت گاو  :  ۵۰۰ گرم

چغاله بادام  :  ۵۰۰ گرم

آب لیموترش  :  ۰.۵ فنجان

پیاز  :  ۱۰۰ گرم

نعناع  :  ۴۰۰ گرم

جعفری ساطوری شده  :  ۴۰۰ گرم

تخم مرغ  :  ۲ عدد

فلفل  :   قدری

زردچوبه  :   قدری

نمک  :   قدری

روغن  :  ۳۰۰ گرم

گوشت را در مقداری آبجوش ریخته و بپزید‌، سپس جعفری و نعناع را خرد کرده با پیاز در روغن سرخ کنید‌، بعد هسته چغاله را گرفته و آن را خلال نمائید و در سبزی سرخ کرده بریزید‌، زرد چوبه و نمک و فلفل و گوشت هم به آن اضافه کرده روی آتش ملایم بپزید.

خورش چغاله آبش نباید بیشتر از یک استکان باشد همین که خورش چغاله پخته و حاضر شد، نیم استکان آب لیمو در آن بریزید و دو تخم مرغ رویش بشکنید و آن را هم بزنید و در ظرف خالی کنید.