یکشنبه, ۵ اسفند, ۱۴۰۳ / 23 February, 2025
مجله ویستا

سالاد فیورنتینا


سالاد فیورنتینا

● مواد لازم
▪ خیار: ۲ عدد
▪ زیتون سیاه: ۱۰ عدد
▪ سرکه بالزامیک: ۲ قاشق غذاخوری
▪ پیاز: ۳ عدد
▪ لیمو: یک‌دوم
▪ فلفل چیلی قرمز: یک‌دوم
▪ نعنا: ۵ تا ۶ برگ
▪ نمک و فلفل: به مقدار لازم
▪ روغن …

مواد لازم

خیار:

۲ عدد

زیتون سیاه:

۱۰ عدد

سرکه بالزامیک:

۲ قاشق غذاخوری

پیاز:

۳ عدد

لیمو:

یک‌دوم

فلفل چیلی قرمز:

یک‌دوم

نعنا:

۵ تا ۶ برگ

نمک و فلفل:

به مقدار لازم

روغن زیتون:

به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتداخیارها را شسته و با یک چنگال روی آن‌ها را شیار دهید و خیار را گرد گرد برش بزنید و درون کاسه بریزید. زیتون‌های سیاه را از هسته جدا کنید و برش بزنید و به خیارها اضافه کنید. سرکه بالزامیک را همراه با نمک و فلفل به آن اضافه کنید. بعد کمی آنها را با هم مخلوط کنید و پیازها را خلال کرده و درون ظرف بریزید. حالا روغن زیتون را به مواد اضافه کرده و مقداری آب تازه لیمو را در آن بچکانید و با قاشق آن را به هم بزنید. فلفل چیلی قرمز را درون سالاد ریز کرده و برگ‌های تازه نعنا را خرد کرده و به سالاد اضافه کنید. سالاد آماده است هنگام سرو سالاد یادتان باشد مقدار کمی روغن زیتون روی آن بریزید تا براق شود.