سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

حواری مرغ


حواری مرغ

● مواد لازم برای ۴ نفر:
برنج: ۳۰۰ گرم، خیسانده
مرغ: ۸۰۰ گرم، خرد کرده
پیاز متوسط: یک عدد، ساطوری
سیر: ۲ حبه ساطوری
گوجه‌فرنگی درشت: یک عدد، نگینی
فلفل سبز تند: ۲ عدد، ساطوری
ادویه …

مواد لازم برای ۴ نفر:

برنج: ۳۰۰ گرم، خیسانده

مرغ: ۸۰۰ گرم، خرد کرده

پیاز متوسط: یک عدد، ساطوری

سیر: ۲ حبه ساطوری

گوجه‌فرنگی درشت: یک عدد، نگینی

فلفل سبز تند: ۲ عدد، ساطوری

ادویه پلویی: یک قاشق غذاخوری

زردچوبه: یک قاشق چای‌خوری

هل سبز: ۲ عدد

پودر زیره سبز: یک قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه: یک قاشق چای‌خوری

گشنیز ساطوری: ۳ قاشق غذاخوری

نمک: به میزان لازم

روش تهیه:

۱ - چهار قاشق غذاخوری روغن را در یک قابلمه داغ کرده و پیاز را ۵ دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود. سیر و مرغ را اضافه کرده و ۵ دقیقه دیگر روی شعله متوسط تفت دهید.

۲ - ادویه‌جات را اضافه کرده و غذا را هم بزنید. پس از یک دقیقه گوجه‌فرنگی، فلفل سبز و کمی نمک را اضافه کرده و برنج آب گرفته را در غذا بریزید. به اندازه‌ای آب روی آن بریزید که یک بند انگشت روی برنج را بگیرد.

۳ - پس از اینکه آب برنج کار رفت شعله را کم کرده و در آن را ببندید. ۳۰ دقیقه برنج را دم کرده و با ترشی بندری یا ماست و سبزی خوردن سرو کنید.

نکات

۱ - هیچ وقت ماست و ترشی را با هم مصرف نکنید چون باعث لک و پیس می‌شود.

۲ - به جای مرغ از بال مرغ کبابی در این غذا استفاده کنید.

۳ - می‌توانید گوجه‌فرنگی را به جای خرد کردن، رنده کنید. اگر گوجه‌فرنگی خرد کرده می‌ریزید بهتر است پوست آن را بگیرید.