دوشنبه, ۱ مرداد, ۱۴۰۳ / 22 July, 2024
مجله ویستا

دلمه برگ چغندر با سس مواد لازم برای ۴ نفر


دلمه برگ چغندر با سس مواد لازم برای ۴ نفر

● مواد لازم
▪ نیم کیلوگرم گوشت چرخ کرده کم چرب
▪ نصف فنجان آرد سوخاری
▪ ۲ عدد پیاز خرد شده
▪ ۵/۱ قاشق مرباخوری ادویه مخلوط
▪ یک قاشق مرباخوری پودر سیر
▪ نصف قاشق مرباخوری پودر فلفل …

مواد لازم

نیم کیلوگرم گوشت چرخ کرده کم چرب

نصف فنجان آرد سوخاری

۲ عدد پیاز خرد شده

۵/۱ قاشق مرباخوری ادویه مخلوط

یک قاشق مرباخوری پودر سیر

نصف قاشق مرباخوری پودر فلفل سیاه

۸عدد برگ چغندر بزرگ بدون ساقه

۴ فنجان آب مرغ

یک قاشق غذاخوری روغن زیتون

۶ عدد گوجه فرنگی

نصف فنجان پنیر پیتزای پارمیژان(به دلخواه)

طرز تهیه:

گوشت چرخ کرده، نان سوخاری، یک قاشق غذاخوری پیاز خردشده، نصف قاشق مرباخوری ادویه مخلوط، پودر سیر و یک چهارم قاشق پودر فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید.

برگ های چغندر را با مخلوط مواد پر کنید و مانند دلمه بپیچید و در ظرف نچسب کنار هم بچینید و بشقابی روی آن قرار دهید تا از باز شدن آن جلوگیری شود.

آب مرغ را روی دلمه ها بریزید و در ظرف را بگذارید. پس از جوش آمدن غذا، حرارت را کم کنید.

ـ برای تهیه سس، روغن را در ماهیتابه داغ کنید و بقیه پیاز را در آن تفت دهید و یک قاشق مرباخوری ادویه مخلوط و بقیه فلفل سیاه را اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه تفت دهید. در این مرحله گوجه فرنگی له شده را اضافه کنید و بگذارید تا کمی غلیظ شود.

دلمه را با سس و پنیر پارمیژان آماده و سرو کنید.