چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
دسر سیب
مواد لازم:
سیب کمی ترش و ترد: ۴ عدد متوسط
شکر ترجیحاً قهوه ای: ۳ چهارم پیمانه
آرد: نصف پیمانه
جو دوسر زود پز: نصف پیمانه
کره نرم: یک سوم پیمانه
پودر دارچین: سه چهارم پیمانه
پودر جوز هندی: سه چهارم پیمانه
خامه یا بستنی: به دلخواه
طرز تهیه:
فر را روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنید و کف و کناره ظرف مناسبی را چرب کنید.
سیب های برش زده را در کف ظرف بچینید. در ظرف دیگر تمام مواد به جز خامه یا بستنی را مخلوط کنید و روی سیب بریزید.
مواد آماده شده را به مدت ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید تا روی آن طلایی و سیب نرم شود.
این دسر را با خامه یا بستنی سرو کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست