چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

دسر سیب


دسر سیب

فر را روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنید و کف و کناره ظرف مناسبی را چرب کنید.

مواد لازم:

سیب کمی ترش و ترد: ۴ عدد متوسط

شکر ترجیحاً قهوه ای: ۳ چهارم پیمانه

آرد: نصف پیمانه

جو دوسر زود پز: نصف پیمانه

کره نرم: یک سوم پیمانه

پودر دارچین: سه چهارم پیمانه

پودر جوز هندی: سه چهارم پیمانه

خامه یا بستنی: به دلخواه

طرز تهیه:

فر را روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنید و کف و کناره ظرف مناسبی را چرب کنید.

سیب های برش زده را در کف ظرف بچینید. در ظرف دیگر تمام مواد به جز خامه یا بستنی را مخلوط کنید و روی سیب بریزید.

مواد آماده شده را به مدت ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید تا روی آن طلایی و سیب نرم شود.

این دسر را با خامه یا بستنی سرو کنید.