پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

استیک پروانه‌ای با قارچ


استیک پروانه‌ای با قارچ

استیک پروانه‌ای از یک برش ساده گوشت استیکی تشکیل شده است که به صورت افقی توسط یک چاقوی تیز آن را برش زده و به هر طرف باز می‌‌کنید مانند بال‌های پروانه می‌‌شود.

● مواد لازم
▪ فیله …

استیک پروانه‌ای از یک برش ساده گوشت استیکی تشکیل شده است که به صورت افقی توسط یک چاقوی تیز آن را برش زده و به هر طرف باز می‌‌کنید مانند بال‌های پروانه می‌‌شود.

مواد لازم

فیله استیک:

۲۰۰×۲ گرم

قارچ:

۲ عدد بزرگ

رزماری خشک:

به میزان لازم

برای سرو

نان سیاباتا:

یک عدد

روغن زیتون:

به میزان لازم

آبلیموی تازه:

یک‌دوم

سس خردل:

به میزان لازم

شاهی:

چندبرگ (برای تزئین)

ادویه

روغن زیتون

نمک دریایی

فلفل سیاه

برای شروع

یک ماهی‌تابه گریل را روی حرارت زیاد گاز قرار دهید.

قارچ‌ها را شسته و با یک کارد لبه‌های ناصاف و پایه قارچ را برش بزنید تا سطح کاملا صافی پیدا کند و بعد آن را درون ماهی‌تابه قرار دهید و با دست روی قارچ‌ها را فشار دهید تا کاملا با حرارت داخل تابه شکل گرفته و پخته شود. قارچ‌ها را پشت‌و‌رو کنید تا نسوزد. هنگامی که از پخت آن مطمئن شدید آن را در یک ظرف جداگانه قرار دهید.

استیک ۴ دقیقه‌ای

با یک دستمال آشپزخانه روی استیک ضربه بزنید تا کاملا آب گوشت‌ جذب دستمال شود. فیله استیک را روی یک تخته چوبی قرار داده و پروانه‌ای کنید؛ با یک کارد تیز آشپزی آن را از قسمت انتها برش بزنید تا قرینه هم باشند، مانند باز کردن کتاب آن را باز کرده، روی تخته را با یک دستمال پاک کرده و رزماری خشک شده را همراه با نمک و فلفل بریزید و با دست آن را کمی مخلوط کنید. فیله استیک را روی ادویه‌ها بغلتانید (از بالا تا پایین) و (از چپ به راست) تا کاملا به خرد گوشت رود. کمی روغن زیتون روی دوطرف استیک بریزید. درهمان ماهی‌تابه گریل که قارچ‌ها را درست کردیم استیک‌ها را به آرامی درون آن بخوابانید، اگر می‌خواهید استیک شما نیم‌پز شود ۴دقیقه برای پخت آن کافی است. هر یک دقیقه باید استیک‌ها را به سمت دیگری برگردانید تا پخت آن به صورت یکسان انجام شود.

پیشنهاد

(می‌توانید یک قابلمه که درون آن با آب پر شده باشد را روی نان گذاشته تا نان‌ها باریک‌تر شود مانند تصویر روبه‌رو) بعد از ۴دقیقه استیک‌ها را درون بشقاب چیده و نان سیاباتا را با زاویه برش دهید و درون گریل بگذارید تا نان‌ها هم مانند استیک و قارچ خط‌دار شوند. برای هر طرف نان به مدت یک دقیقه کافی است. قارچ‌ را کنار استیک چیده و روی آن را روغن زیتون و آبلیمو را همراه با کمی نمک و فلفل بریزید. نان سیاباتا را کنار استیک‌ها گذاشته و روی آن را همراه با کمی شاهی تزئین کنید. برای سرو کردن کنار غذا سس خردل بگذارید.