جمعه, ۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 24 January, 2025
اعتیاد مدرن, مرگ خاموش
در سال ۱۹۱۲ توسط شركت (مرگ) آلمان و لهستان یك دارو با
مشخصاتمتیلندیاكسیمتامفتامین MDAM كه ابتدا بابهرهگیری از خواص ال.اس.دی (روانگردان) وآمفتامین (محرك) تهیه میشد، جهت بیمارانروانی، روان درمانی و اعترافگیری در آمریكا ولهستان مورد استفاده قرار میگرفت كه سالهابعد به دلیل عوارض مخرب آن توسط مجامعبینالمللی ممنوع و منسوخ شد و از دهه ۱۹۸۰ بهبعد مواد مشابه اكستازی به ناممتیلندیاكسیمتیلآمفتامین MDAM كه ازطریق فرمولهای آزمایشگاهی در لابراتورهاتوسط انسان (شیمیدانها) تهیه میگردید بافرمول شبه آمفتامین، به اكستازی شبهآمفتامینگفته میشود به خاطر این است كه آمفتامینها ازخاك و زمین گرفته میشود و از برگ درخت(كوكا) است ولی اكستازی (شبه آمفتامین) ازتركیبات مواد شیمیای و در لابراتور توسط انسانساخته میشود و در دسترس جوانان دركلوپهای شبانه قرار میگیرد كه هم اكنون هلند،تایلند و بلژیك بزرگترین تولید كننده و تاكنون۱۴۰۰ نوع آن شناخته شده و از سال ۱۳۸۰بواسطه جنگ میان آمریكا و افغانستان كه باعثتغییر الگوی مصرف و قاچاق مواد مخدر از سنتی(مثل تریاك و هرویین) به شیمیایی در ایرانگردید، این مواد با طراحی از قبل برنامهریزیشده و از طریق مرزهای غربی كشور با نام قرصشادی و اسامی اكس،استار، میتسوبیشی، دلفین،گشتیر و... به داخل ایران وارد شده و با تبلیغاتی كهاز سوی سایتهای ماهوارهای و اینترنتی مبنی براین كه ماده بیضرر بوده و در راه رسیدن بهآرامش فكری موثر میباشدو توطئه جدیدی راتدارك دیدهاند و این در حالی است كه همهروزه شاهدیم عدهای از جوانان این مرز و بوم كهسرمایه اصلی این كشور میباشند ضمن ابتلا بهسایر عوارض بسیار مخرب، به دلیل عدم توجه بهعواقب آن دچار سایكوتیك (مرگ مغزی)میگردند. قابل ذكر است كه عوارض شیشه(كریستال)، كراك، هروئین، تریاك، حشیش و...كمتر از اكس نمیباشد.
یكی از دلایلی كه جوانان ما به راحتی به طرفاكس میروند این است كه تبلیغات روی قرصزیاد است و از عواقب آن هیچ نمیگویند. یكیدیگر این كه از مرزهای غربی وارد میشود تا قبلاز این مواد مخدر دیگر مانند تریاك، حشیش وغیره از مرزهای شرقی وارد میشد و جوانان ماخیال میكنند كه مصرف اكس اعتیاد ندارد ولیغافل از این هستند كه درصد تخریب اكس بیش ازمواد مخدر دیگر است. چرا كه مصرف اكس باعثمیشود سلولهای مغز تخریب شود و سروتونینمغز از بین میرود و حتی قوه تشخیص از فردگرفته میشود، حتی در بعضی از موارد مصرفاكس باعث تجاوز به محارم نیز شده است، چونفرد مصرف كننده در حالت عادی نمیباشد و قوهتشخیص و تصمیمگیری درستی ندارد و حتی درمواردی دیده شده در اثر فشار مصرف قرصاكس دریچه میترال قلب پاره شده و موجبمرگ میشود.
كسی كه مدت زیادی از این قرصمصرف میكند دچار بیماری پاركینسون و لرزشدست و پا و اختلال در رساناهای مغز میگردد.چون باید یادآور شد كه آمریكا و دیگرقدرتهایاروپایی سعی دارند با توزیع اینقرص نوعی جنگ سرد و خاموش به راه بیاندازندهمانطور كه تمامی علائم این بیماری در زمانبمب اتمی آمریكا در هیروشیما با همین مشخصاتدیده میشود. پس، نتیجه میگیریم كهدولتمردان غربی سعی دارند با وارد كردن اینقرص به ایران مرگی خاموش به جوانان ما تحمیلكنند و نمیخواهند، ایران نخبگان عملی داشتهباشد، نمیخواهند ایرانی در المپیادهای مختلفدرخشش داشته باشد، به همین خاطر متاسفانه اینقرص در میان دانشجویان ما رواج پیدا كردهاست.
● اثرات مخرب مصرف اكس
۱) اعتیاد شدید روانی
۲) عدم تعادل روانی
۳) تاثیرات مخرب بر سلولهای خاكستریمغز و تخریب حافظه كوتاهمدت
۴) از بین رفتن سروتونین، هیپوتالاموس وكنترل كننده فرامین مغزی و قوه تشخیص
۵) كاهش توانایی انجام تكالیف بدنی و روانی-۶ كاهش قوه جنسی و یا میل جنسی
۶) قفل شدن فكها
۷) از بین رفتن سلولهای عصبی، تورم مغزیو اختلال در رسانههای مغزی
۸) از بین رفتن عروق قلبی، پاره شدن دریچهمیترال قلب، كلیه و كبد
● عوامل روانی مصرف كننده
۱) مشكلات روانی كه برای فرد در شرایطخاص ایجاد میشود مانند شكست در ازدواج،كنكور، شغل و...
۲) عدم شناخت و آگاهی از عوارض مصرفقرصها
۳) هیجانطلبی، حس كنجكاوی
● عوامل خانوادگی
۱) عدم ارضای نیازهای عاطفی
۳) فقدان یكی از والدین ناشی از طلاق یافوت یا داشتن اعتیاد به مواد مخدر یا روانگردان
● عوامل اجتماعی
۱) در دسترس بودن قرصها
۲) عدم دسترسی به كیتهای تست اعتیادMDMA اكستازی
۳) مصرف و حمل آسان
۴) تهاجم فرهنگی
۵) دوستان ناباب
۶ عدم اطلاعرسانی صحیح
۷) كمبود امكانات جهت گذراندن اوقاتفراغت جوانان
● علائم مسمومیت با مواد مخدر شیمیایی (اكس)
۱) خونریزی شدید مغزی در اثر افزایششدید فشار خون
۲) افزایش شدید درجه حرارت بدن
۳) شوك ناشی از افت شدید فشار خون
۴) اختلال در بینایی و بزرگ شدن مردمكچشم
۵) خیره شدن به یك نقطه
۶) قفل شدن فكها
۷) افسردگی و اضطراب شدید
۸) حالت تهوع و استفراغ
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست