جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

سالاد سزار


سالاد سزار

● مواد لازم برای ۶ نفر
▪ ماست خامه ای - یک سوم پیمانه
▪ پنیر پارمیزان رنده شده - ۳ قاشق غذاخوری
▪ آب لیمو - یک قاشق غذاخوری
▪ سیر خرد شده - یک قاشق مرباخوری
▪ نمک و فلفل - به میزان کافی …

مواد لازم برای ۶ نفر

ماست خامه ای - یک سوم پیمانه

پنیر پارمیزان رنده شده - ۳ قاشق غذاخوری

آب لیمو - یک قاشق غذاخوری

سیر خرد شده - یک قاشق مرباخوری

نمک و فلفل - به میزان کافی

کاهو - یک بوته

پیاز قرمز خرد شده - نصف پیمانه

نان برشته شده - یک پیمانه

کره - کمی

طرز تهیه :

ماست خامه ای ، یک قاشق غذاخوری پنیر، آب لیمو، سیر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و سس آماده شده را حداقل به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.

در این فاصله نان تست یا باگت را به صورت مکعب ریز برش بزنید و در کمی کره تفت دهید. سپس تکه های نان را در سینی حاوی کاغذ روغنی قرار دهید و برای ۵ دقیقه در گریل بگذارید تا ترد شود.

کاهو شسته و ریز شده را به همراه پیاز به سس آماده شده اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. بقیه پنیر و نان برشته را به سالاد اضافه و سرو کنید.