سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا

بادام سوخته


بادام سوخته

● مواد لازم:
▪ بادام زمینی خام - نیم کیلوگرم
▪ عسل - یک سوم پیمانه
▪ کره - ۲ قاشق غذاخوری
▪ نمک - ۲ قاشق مرباخوری
▪ وانیل - کمی
▪ پودر دارچین - یک چهارم قاشق مرباخوری
▪ شکر - یک چهارم پیمانه
● …

مواد لازم:

بادام زمینی خام - نیم کیلوگرم

عسل - یک سوم پیمانه

کره - ۲ قاشق غذاخوری

نمک - ۲ قاشق مرباخوری

وانیل - کمی

پودر دارچین - یک چهارم قاشق مرباخوری

شکر - یک چهارم پیمانه

طرز تهیه:

سینی فر را با کاغذ آلومینیومی بپوشانید و روی آن را کمی چرب کنید. فر را روی ۱۶۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

کره، عسل، وانیل، دارچین و یک قاشق مرباخوری نمک را روی حرارت ذوب کنید تا یک دست شود. بادام زمینی را به مخلوط عسل اضافه و به طور کامل با هم مخلوط کنید. بادام ها را روی سینی پهن کنید و به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید. از آن جایی که گوشه های بادام زمینی سریع تر طلایی می شود، لازم است هر چند لحظه یک بار آن را هم بزنید. پس از پخته شدن، بادام ها را از فر خارج کنید و دوباره هم بزنید. پس از گذشت یک یا ۲ دقیقه، شکر و باقیمانده نمک را روی بادام زمینی بریزید. در هنگام خنک شدن در دمای اتاق برای جلوگیری از به هم چسبیدن بادام زمینی آن را هم بزنید.

ارزش غذایی هر ۱۰۰ گرم بادام زمینی :

کالری - ۵۶۷

کربوهیدرات - ۱۶.۱۳ گرم

چربی - ۴۹.۲۴ گرم

فولات - ۲۴۰ میکروگرم

ویتامین E - ۸.۳۳ میلی گرم

سدیم - ۱۸ میلی گرم

پتاسیم - ۷۰۵ میلی گرم

کلسیم - ۹۲ میلی گرم

آهن - ۴.۵۸ میلی گرم