چهارشنبه, ۲۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 12 February, 2025
مجله ویستا

شیرینی کره ای


شیرینی کره ای

با قاشق و با فاصله مواد را روی سینی حاوی کاغذ روغنی بریزید؛ می توانید وسط آن را با میوه خشک تزئین کنید.

مواد لازم:

کره نرم: ۲۲۵ گرم

پودر قند: یک پیمانه

نشاسته ذرت: نصف پیمانه

آرد: ۳ پیمانه

وانیل: کمی

طرز تهیه:

فر را روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

کره، شکر و وانیل را ترکیب کنید و هم بزنید.

آرد و نشاسته ذرت را اضافه کنید و هم بزنید تا شبیه خامه هم زده شود.

با قاشق و با فاصله مواد را روی سینی حاوی کاغذ روغنی بریزید؛ می توانید وسط آن را با میوه خشک تزئین کنید.

سینی را به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید.

شیرینی ها را از فر در بیاورید و بگذارید خنک شود.