دوشنبه, ۱۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 3 February, 2025
مجله ویستا

۷ سـالاد معـروف


۷ سـالاد معـروف

۱) سالاد کاهو
سالاد کاهو که خیلی از ما با نام سالاد فصل آن را می‌شناسیم، جزو یکی از معروف‌ترین سالادهای دنیاست که در منوی تمام رستوران‌ها هم پیدا می‌شود.
۲) سالاد مرغ چینی
این …

۱) سالاد کاهو

سالاد کاهو که خیلی از ما با نام سالاد فصل آن را می‌شناسیم، جزو یکی از معروف‌ترین سالادهای دنیاست که در منوی تمام رستوران‌ها هم پیدا می‌شود.

۲) سالاد مرغ چینی

این نوع سالاد برای اولین‌بار در دهه ۱۹۳۰ توسط چینی‌ها تهیه و به دنیای سالادها معرفی شد. سالاد مرغ چینی با سبزی‌های معطر و گاهی کاهو، بادام، نمک یا فلفل و سس چیلی همراه سینه مرغ کباب‌شده تهیه می‌شود.

۳) سالاد روسی

سالاد روسی، همان‌طور که از نامش پیداست، مخصوص کشور روسیه است. این سالاد از ترکیب سیب‌زمینی پخته، لوبیای‌سبز پخته، نخودسبز پخته،‌ لبو،‌ یک نوع گوشت، خیارشور، روغن، سرکه، سس‌مایونز و سبزی‌های معطری مانند نعناع، جعفری و ترخان تهیه می‌شود. همان‌طور که می‌بینید، این سالاد بسیار غنی و پرکالری است و می‌تواند به عنوان یک وعده اصلی غذایی هم مصرف شود.

۴) سالاد الویه

تقریبا همه ما ایرانی‌ها با طعم سالاد الویه آشنایی داریم. خیلی‌ها این سالاد را متعلق به کشور ایتالیا و خیلی‌های دیگر هم آن را یونانی می‌دانند. این سالاد خوشمزه در بیشتر کشورهای دنیا به عنوان یک غذای اصلی و نه به عنوان سالاد، سرو می‌شود.

۵) سالاد ماکارونی

سالاد ماکارونی هم بیشتر یک نوع غذاست تا سالاد. این سالاد ایتالیایی، با افزودن خیارشور، زیتون، ژامبون یا سینه مرغ کبابی،‌ ذرت شیرین، قارچ و سس‌مایونز به ماکارونی‌های شکلی درست می‌شود و در ایتالیا طرفداران بسیاری دارد.

۶) سالاد اندونزی

این سالاد بیشتر در کشورهای اندونزی، مالزی و فیلیپین تهیه می‌شود و البته نام آن در منوی بیشتر رستوران‌های خوب دنیا به چشم می‌خورد. ترکیبات اصلی سالاد اندونزی شامل سیب‌زمینی پخته، ژامبون، خیارشور، قارچ و سس مایونز است.

۷) سالاد میوه

سالاد میوه که برای اولین بار در قرن نوزدهم تهیه شد، از ترکیب میوه‌های فصل درست می‌شود. البته تمامی میوه‌های به کار رفته در این نوع از سالاد باید پوست گرفته و نرم باشند و از میوه‌های سفتی مانند سیب یا انار استفاده نمی‌شود. مردمان مدیترانه، یکی از پروپا قرص‌ترین طرفداران سالادهای میوه‌ای هستند که با کمی عسل، طعم‌دار شده‌اند.