دوشنبه, ۱۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 3 February, 2025
مجله ویستا
با این غذا به جنگ سرطان بروید
عدس منبع خوبی از آهن، پروتئین، فیبر، كربوهیدرات های پیچیده و اسید فولیك است. همچنین كم چربی، كم كالری، بدون كلسترول و به همان نسبت ارزان قیمت می باشد.
این ماده غذایی نیز برای قلب بسیار مفید است و دشمن سرطان است. امگای سه نیز از بروز عارضه های قلبی جلوگیری می کند و سرشار از اسید لیپید و برخی پروتئین هاست.
این غذا برای برای 6 نفر است و برای مبتلایان به دیابت نوع دو نیز بسیار مفید می باشد .
مواد لازم :
عدس قرمز : 2 لیوان
تره فرنگی : 3 عدد ( خیلی نازك حلقه شود )
تخم گیشنیز : 2 قاشق مرباخوری پودر
گیشنیز تازه : یك قاشق سوپ خوری ( خرد شده)
نعنا تازه : دو قاشق سوپ خوری ( خرد شده )
سرکه : یك قاشق سوپ خوری
آب مرغ بدون چربی : یك لیتر
نخم مرغ : 4 عدد
فلفل و نمک : به اندازه لازم
جعفری : كمی برای تزیین
طرز تهیه :
عدس ها را در یك قابلمه می ریزیم و تره فرنگی، پودر تخم گشنیز، گشنیز، نعنا، سركه و آب مرغ را به آن می افزاییم و روی حرارت می گذاریم.
بعد از این كه جوش آمد، باید به مدت 30- 40 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشد تا عدس ها بپزد و آب آن كشیده شود.
بعد از این كه جوش آمد، باید به مدت 30- 40 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشد تا عدس ها بپزد و آب آن كشیده شود.
فر را روی حرارت 180 درجه ی سانتیگراد گرم می كنیم .
پس از آن به مواد آماده شده، نمك و فلفل می افزاییم و به طور كامل مخلوط می كنیم.
پس از آن به مواد آماده شده، نمك و فلفل می افزاییم و به طور كامل مخلوط می كنیم.
وسط مواد را با دست خالی كرده و یك تخم مرغ در آن قسمت می شكنیم.
روی ظرف فویل آلومینیوم كشیده و به مدت 15- 20 دقیقه در فر 180 درجه سانتیگراد می گذاریم تا وقتی كه تخم مرغ ببندد.
آن گاه روی این غذا را با جعفری خرد شده تزیین می كنیم.
روی ظرف فویل آلومینیوم كشیده و به مدت 15- 20 دقیقه در فر 180 درجه سانتیگراد می گذاریم تا وقتی كه تخم مرغ ببندد.
آن گاه روی این غذا را با جعفری خرد شده تزیین می كنیم.
نكات تغذیه ای :
1 - عدس منبع خوبی از آهن، پروتئین، فیبر، كربوهیدرات های پیچیده و اسید فولیك است. همچنین كم چربی، كم كالری، بدون كلسترول و به همان نسبت ارزان قیمت می باشد.
2 - یك لیوان عدس پخته ، 90 درصد مقدار مورد نیاز اسید فولیك را در روز را تأمین می كند و بیشتر از هر غذای غنی نشده دیگری، اسید فولیك را برای بدن فراهم می كند.
3 - عدس دارای فیبرهای محلول است كه این فیبرها مانند یك جاروی زبر، دستگاه گوارش را تمیز می كنند. این نوع فیبر گلوكز( قند) و كلسترول سرم را كاهش می دهد. همچنین نیاز به انسولین را در افراد دیابتی كم می كند.
گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
منبع : tebyan.net
مطالب پیشنهادی :
غذای ضد استرس هم داریم؟!
مطالب پیشنهادی :
غذای ضد استرس هم داریم؟!
ماست را با این غذاها نخورید
لیست اغذیه های مفید و مضر انتخاب با شما!!
سالادی خوشمزه برای رژیم های کم کلسترول
خوراك سیبزمینی و تن ماهی، غذایی برای رفع التهاب
لیست اغذیه های مفید و مضر انتخاب با شما!!
سالادی خوشمزه برای رژیم های کم کلسترول
سالادی خوشمزه برای رژیم های کم کلسترول
خوراك سیبزمینی و تن ماهی، غذایی برای رفع التهاب
خوراك سیبزمینی و تن ماهی، غذایی برای رفع التهاب
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست