دوشنبه, ۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 20 January, 2025
مجله ویستا

دسر موز و کارامل


دسر موز و کارامل

کره را در ماهیتابه بزرگی روی حرارت متوسط ذوب و شکر را اضافه کنید و مرتب هم بزنید.

مواد لازم:

کره یا مارگارین: ۲ قاشق غذاخوری

شکر ترجیحا قهوه ای: یک سوم پیمانه

خامه: یک پاکت

موز: ۲ عدد متوسط

بادام زمینی تفت داده شده: نصف پیمانه

شکلات نیمه شیرین: ۲۸ گرم

طرز تهیه:

کره را در ماهیتابه بزرگی روی حرارت متوسط ذوب و شکر را اضافه کنید و مرتب هم بزنید. سپس حرارت را کم کنید و به آرامی یک سوم پیمانه خامه را به آن اضافه کنید و بگذارید به مدت یک دقیقه بپزد.

موزهای پوست کنده را از طول به چهار قسمت برش بزنید.

موزها و بادام زمینی را به کره اضافه کنید و کمی بپزید تا نرم شود.

موزها را در ۴ ظرف دسر به طور مساوی بریزید.

سپس شکلات را آب کنید و روی موز بریزید.

دسر را با کمی خامه سرو کنید.