دوشنبه, ۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 20 January, 2025
مجله ویستا
دسر موز و کارامل
مواد لازم:
کره یا مارگارین: ۲ قاشق غذاخوری
شکر ترجیحا قهوه ای: یک سوم پیمانه
خامه: یک پاکت
موز: ۲ عدد متوسط
بادام زمینی تفت داده شده: نصف پیمانه
شکلات نیمه شیرین: ۲۸ گرم
طرز تهیه:
کره را در ماهیتابه بزرگی روی حرارت متوسط ذوب و شکر را اضافه کنید و مرتب هم بزنید. سپس حرارت را کم کنید و به آرامی یک سوم پیمانه خامه را به آن اضافه کنید و بگذارید به مدت یک دقیقه بپزد.
موزهای پوست کنده را از طول به چهار قسمت برش بزنید.
موزها و بادام زمینی را به کره اضافه کنید و کمی بپزید تا نرم شود.
موزها را در ۴ ظرف دسر به طور مساوی بریزید.
سپس شکلات را آب کنید و روی موز بریزید.
دسر را با کمی خامه سرو کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست