یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
طرز تهیه آلو بخارا و لواشك
اگر شما از كسانی هستید كه آلوی قطره طلا را تهیه كرده اید و مقداری از آنها در یخچال منزل مانده و شما قصد سفر دارید و فكر می كنید بعد از برگشتن آلوها خراب می شوند ، قبل از رفتن آنها را به آلو بخارایی با كیفیت عالی تبدیل كنید .
به این صورت كه ظرفی را تا نیمه پر از آب كنید و روی حرارت قرار دهید . وقتی به جوش آمد آلوها را درون آن ریخته اگر آب از جوش افتاد قدری صبر كنید تا دوباره به جوش آید . بعد آن را خاموش كرده در ظرف را می گذاریم و صبر می كنیم تا خنك شود . پوست آلوها به راحتی از آنها جدا می شود . آلوهای پوست گرفته را در سبدی قرار داده و در آفتاب گذاشته ، خشك می كنیم دقت كنید خیلی خشك نشود .
ضمنا می توانیم آلوها را به لواشك هم تبدیل كنیم . به این صورت كه مقدار كمی آب روی آلوها ریخته روی حرارت قرار می دهیم و می جوشانیم آنقدر كه آلوها له شود بعد از خنك شدن آنها را در سبدی ریخته و خوب صاف می كنیم . آب صاف شده را توی سینی ریخته و در آفتاب قرار داده و تبدیل به نان لواشك می شود .
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
امیرعبداللهیان حسین امیرعبداللهیان اوکراین دولت سیستان و بلوچستان انتخابات جنگ مجلس شورای اسلامی حجاب دولت سیزدهم افغانستان مجلس
سیل هواشناسی تهران شهرداری تهران بارندگی سازمان هواشناسی باران فضای مجازی یسنا آتش سوزی هلال احمر آموزش و پرورش
هوش مصنوعی خودرو دلار قیمت خودرو قیمت دلار مسکن قیمت طلا تورم بانک مرکزی بازار خودرو حقوق بازنشستگان ارز
مسعود اسکویی تلویزیون ایتالیا صدا و سیما دفاع مقدس حج مهران غفوریان موسیقی صداوسیما سریال سینمای ایران سازمان صدا و سیما
رژیم صهیونیستی فلسطین اسرائیل جنگ غزه حماس روسیه آمریکا انگلیس یمن نوار غزه ایالات متحده آمریکا جنگ اوکراین
فوتبال پرسپولیس استقلال سپاهان رئال مادرید لیگ برتر باشگاه استقلال بازی باشگاه پرسپولیس علی خطیر جواد نکونام بایرن مونیخ
خواب آیفون اینستاگرام دیابت اپل ناسا صاعقه تبلیغات موبایل گوگل
سلامت کبد چرب فشار خون گرما