شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

مرغ تنوری با سبزیهای معطر‌


مرغ تنوری با سبزیهای معطر‌

●مواد لازم برای چهار نفر:
▪ مرغ درسته: یک عدد
▪ آب و رنده پوست لیموترش: یک عدد
▪ سیر ساطوری شده: یک حبه
▪ روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری
▪ کره نرم شده: دو قالب
▪ انواع سبزی‌های معطر: به میزان …

مواد لازم برای چهار نفر:

مرغ درسته:

یک عدد

آب و رنده پوست لیموترش:

یک عدد

سیر ساطوری شده:

یک حبه

روغن زیتون:

دو قاشق غذاخوری

کره نرم شده:

دو قالب

انواع سبزی‌های معطر:

به میزان لازم

نمک و فلفل سیاه:

به میزان دلخواه

طرز تهیه:

روی مرغ نمک و فلفل بریزید. رنده پوست لیموترش و آب آن را به همراه سیر و روغن زیتون در کاسه‌ای مخلوط کرده و روی مرغ بریزید و آن را به مدت دو ساعت در یخچال بگذارید. سبزی‌های معطر را درون شکم مرغ بریزید و کره نرم شده را روی پوست آن بمالید سپس دوباره به آن نمک و فلفل بریزید. فر را از قبل با دمای ۲۳۰ درجه سانتی‌گراد یا ۴۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید تا داغ شود. بعد از ۱۰ دقیقه، درجه آن را روی ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت تنظیم کنید. مرغ را مدت یک ساعت و نیم در فر بگذارید و هرازگاهی با قاشق آب درون ظرف مرغ را روی آن بریزید. وقتی با فشار دادن یک چنگال درون مرغ، خونابه از آن خارج نشود یعنی مرغ خوب پخته است. قبل از سرو این غذا اجازه دهید مرغ ۱۵ دقیقه بماند تا کمی سرد شود، سپس آن را برش بدهید.