پنجشنبه, ۲۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 13 February, 2025
زرشک پلو قاطی
مواد لازم:
برنج:سه لیوان پلوپز
زرشک:۱۰۰گرم
مرغ :یکدوم مرغ
پیاز:یکعدد درشت
زعفران و نمک و روغن:به مقدار لازم
طرز تهیه:
برنج را شسته وباکمی زعفران ونمک خیس میکنیم مرغ را پس از پاک کردن وشستن باکمی نمک وپیاز وزعفران پخته واستخوانهای آنرا میکشیم .
برنج را با همان آب که خیس کرده ایم با مقداری روغن (برنج راکته میکنیم)روی حرارت لازم قرار میدهیم وبه آن زعفران اضافه میکنیم به اندازهایی که خوش رنگ شود (بنا به سلیقه شما )آب برنج که تمام شد وآماده برای دم کردن شد مرغهای استخوان گرفته شده را وسط برنج گذاشته ودورآنرا با برنج میپوشانیم وبرنج را دم میکنیم
لازم بذکراست که حتما از ظرف نچسب جهت پخت برنج استفاده شود
زرشک را بعداز پاک کردن وشستن باکمی روغن یا کره وبنا به ذایقه شکرتف میدهیم
بعدار دم کشیدن برنج آن را دریکدیس گرد بر میگردانیم و دقت میکنیم که ته دیگ آن کامل وسالم با برنج بر گردد (استفاده از پلو پز کار را آسانتر میکند)
ته دیگ را به چهار قسمت برش میدهیم وبین برشها را با زرشک پر نموده وسرو نمایید
پازکی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست