چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
خوراک ماهیچه و سبزیجات
مواد لازم
یک عدد سیر
دو عدد تره فرنگی
دو عدد ساقه کرفس خرد شده
یک چهارم فنجان جعفری خرد شده
یک چهارم فنجان ریحان
سه قاشق غذاخوری روغن زیتون
۳۰۰گرم ماهیچه گوسفند
چهار عدد گوجه فرنگی
یک قاشق غذاخوری نمک
دو عدد هویج خرد شده
یک فنجان قارچ خرد شده
یک عدد پرتقال
یک چهارم فنجان پیاز خرد شده
طرز تهیه
روغن زیتون را در یک قابلمه در اندازه متوسط ریخته، پیاز را به آن اضافه کرده و تفت دهید.
ماهیچه را به اندازه های کوچک تقسیم کرده و در روغن تفت دهید. سپس سیر، گوجه فرنگی، کرفس و تره فرنگی را به آن اضافه کرده، در قابلمه را گذاشته و به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید.
سپس دو فنجان آب جوشیده به همراه ریحان، جعفری، قارچ و پرتقال اضافه کرده و ۲۰ دقیقه دیگر روی حرارت متوسط شعله اجاق گاز قرار دهید.
فریده وکیلی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست