یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا

پودینگ کیک لیمو


پودینگ کیک لیمو

● مواد لازم:
▪ کره: یک قاشق غذاخوری
▪ تخم مرغ: ۲ عدد
▪ ماست کم چرب: دو سوم پیمانه
▪ پوست لیمو: یک قاشق غذاخوری
▪ آب لیمو: ۲ قاشق غذاخوری
▪ آرد: یک چهارم پیمانه پودر قند: دو سوم پیمانه
▪ …

مواد لازم:

کره:

یک قاشق غذاخوری

تخم مرغ:

۲ عدد

ماست کم چرب:

دو سوم پیمانه

پوست لیمو:

یک قاشق غذاخوری

آب لیمو:

۲ قاشق غذاخوری

آرد:

یک چهارم پیمانه پودر قند: دو سوم پیمانه

نمک:

یک چهارم پیمانه

طرز تهیه:

فر را روی ۱۷۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

زرده را از سفیده جدا کنید.

سفیده را بزنید تا فرم بگیرد.

زرده، ماست، پوست لیمو و آب لیمو را با همزن برقی بزنید تا کاملا مخلوط شود.

سرعت دستگاه را کاهش دهید و به آرامی نمک، آرد وپودر قند را به مواد اضافه کنید.

به آرامی سفیده زده شده را به مواد اضافه کنید.

ظرف های ۴ نفره یا یک ظرف مناسب را با کره چرب کنید و کمی پودر قند روی آن بپاشید، سپس مواد را بریزید.

ظرف را در سینی حاوی آب که تا نیمه ظرف را می پوشاند قرار دهید و به مدت یک ساعت در فر قرار دهید.

روی کیک که کمی طلایی شد از فر در بیاورید و پس از کمی خنک شدن در بشقاب های یک نفره یا بشقاب مناسب برگردانید و سرو کنید.

ارزش غذایی هر ۱۰۰ گرم لیمو

کالری:

۲۰

چربی:

۰.۱۹

کربوهیدرات:

۶.۷۹

پروتئین:

۰.۷۶