پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
اثر گلیسمیک (glycemic effect)
در صورت مصرف غذائی که حاوی میزان زیاد قند و میزان کمی فیبر، پروتئین و چربی باشد. قندخون ممکن است بیش از حد افزایش یابد. در اینجا لوزالمعده واکنش نشان میدهد و میزان بیشتری انسولین برای کنترل قندخون ترشح میکند.
به علت ترشح اضافی انسولین قندخون نیز افت بیش از حد پیدا میکند. اثر غذا بر قندخون و واکنش انسولینی یک فرد را اثر گلیسمیک مینامند. هرچه اثر گلیسمیک یک ماده غذائی بیشتر باشد، قندخون سریعتر افزایش پیدا میکند و انسولین بیشتری ترشح میشود.
ترشح اضافی انسولین میتواند اثرات نامطلوبی در بدن داشته باشد. نتیجه میگیریم که هرچه اثر گلیسمیک یک مادهٔ غذائی پائینتر باشد، تأثیر آن مادهٔ غذائی بر قندخون نیز مطلوبتر است. به طور کلی توصیه میشود بیشتر از غذاهائی استفاده شود که اثر گلیسمیک کمتری دارند. به عنوان مثال اثر گلیسمیک نان، برنج و شکر بالا میباشد، در مقابل اکثر سبزیجات، شیر و حبوبات اثر گلیسمیک پائینی دارند.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل غزه مجلس شورای اسلامی دولت نیکا شاکرمی معلمان رهبر انقلاب دولت سیزدهم مجلس بابک زنجانی شهید مطهری
آتش سوزی تهران پلیس قوه قضاییه پلیس راهور زلزله شهرداری تهران آموزش و پرورش فضای مجازی سلامت سازمان هواشناسی دستگیری
قیمت طلا قیمت خودرو قیمت دلار بازار خودرو خودرو دلار بانک مرکزی ایران خودرو حقوق بازنشستگان سایپا کارگران تورم
سریال نمایشگاه کتاب جواد عزتی عفاف و حجاب تلویزیون فیلم سینمایی مسعود اسکویی سینما رضا عطاران سینمای ایران دفاع مقدس فیلم
مکزیک
رژیم صهیونیستی فلسطین آمریکا جنگ غزه حماس نوار غزه چین انگلیس اوکراین ترکیه نتانیاهو یمن
استقلال پرسپولیس فوتبال سپاهان علی خطیر تراکتور لیگ برتر ایران لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید باشگاه استقلال بایرن مونیخ لیگ برتر
هوش مصنوعی هواپیما تلفن همراه اپل اینستاگرام گوگل همراه اول واکسن تبلیغات ناسا عیسی زارع پور
کبد چرب فشار خون بیمه کاهش وزن بیماری قلبی دیابت مسمومیت داروخانه