سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
نان بادامی و سالاد میوه
اگر اهل شام خوردن نیستید بهتر است عصرانه مقوی و خوبی بخورید که بتوانید تا صبح فردا دوام بیاورید. بهترین عصرانه برای آدمهایی که شام نمیخورند عصرانهای سرشار از ویتامین، پروتئین و مواد معدنی است؛ درست مثل همین نانهای بادامی و میوههای خرد شده.
مواد لازم برای ۱۵ عدد نان
۵/۳ پیمانه آرد
۴ قس شکر
۴/۱ پیمانه آب ولرم
۱ ق چ نمک
۲ عدد تخممرغ کامل
۲ /۱ پیمانه شیر ولرم
۱ ق س پودر خمیر ترش
۶۰ گرم کره آب شده
۱ قس روغن مایع
موادلازم برای رویه نان
۱ عدد زرده تخممرغ
۲ ق س زعفران دم کرده
۱ ق چ پودر قند
۱ ق س روغن مایع
موادلازم برای مواد میانی
۲۵۰ گرم خمیر مارسیپان
۱ عدد سفیده تخممرغ
۲/۱ ق چ هل آسیابشده
طرز تهیه:
۱. آب ولرم را با یک قاشق شکر و پودر خمیرترش مخلوط کنید، بعد روی آن را با کیسه بپوشانید و کنار بگذارید تا عمل بیاید و پف کند. آرد را الک کنید و در کاسهای بریزید. به آرد، نمک و ۳ قاشق شکر باقیمانده را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید.حالا وسط آرد را گود کنید و شیر ولرم، تخممرغها، کره آب شده و مایه خمیر آماده را داخل آن بریزید. حالا مواد را مخلوط کرده و خمیر را جمع کنید.
۲. خمیر را ۵ دقیقه ورز دهید. حالا کاسهای دو برابرحجم خمیر بردارید، یک قاشق روغن مایع داخل آن بریزید و خمیر را در آن بغلتانید. روی آن را بپوشانید و کناری بگذارید تا حجمش دو برابر شود. سفیده تخممرغ، خمیر مارسیپان و هل را مخلوط کنید تا مواد میانی آماده شود.
۳. خمیر آماده را بردارید و با فشار دست پف آن را بگیرید. حالا چونههایی به اندازه نارنگی از خمیر بردارید و کف دست باز کنید. مقداری از مواد میانی را داخل آن قرار دهید، بعد خمیر را جمع کنید، به شکل نانهای کوچک درآورید و در سینی فر چربشده با فاصله از هم قرار دهید. روی نانهای آماده را با چاقو ۳ـ۲ برش بزنید تا مواد داخل نان پیدا باشد. روی سینی را با دستمال حولهای به مدت ۲۰ دقیقه بپوشانید تا نانها استراحت کنند، حالا مواد رویه نان را با هم ترکیب کرده، باقلممو روی نانها بمالید.
۴. سینی را در فر از پیش گرمشده، با حرارت۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۵ ـ ۳۰ دقیقه قرار دهید تا زیر و روی نانها طلایی شود. اگر دیدید در این مدت روی نانها برشته نشد چند دقیقه گریل(حرارت بالای فر) را روشن کنید. بعد از برشته شدن نانها، حرارت را خاموش کرده، آنها را روی توری بگذارید تا خنک شوند.
۵. بهتر است در کنار این نان از سالاد میوه و خرما هم استفاده کنید. توتفرنگی، سیب و آناناس خردشده را با چند تکه چیپس خرما و آب آناناس یا آب پرتقال مخلوط کرده، با نان بادامی سرو کنید.
نکته:
آیا میدانستید چربی موجود در بادام از جنس همان چربیای است که در روغن زیتون وجود دارد؛ به همین دلیل پزشکان آن را برای سلامتی قلب مفید میدانند. به گفته متخصصان بادام میتواند سطح کلسترول بد خون را پایین بیاورد و از این طریق ریسک بیماریهای قلبی را کم کند.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران مجلس شورای اسلامی بابک زنجانی مجلس دولت سیزدهم اصغر جهانگیر خلیج فارس دولت لایحه بودجه 1403 حجاب شورای نگهبان مجلس یازدهم
تهران هواشناسی قوه قضاییه سیل شهرداری تهران فضای مجازی آموزش و پرورش سلامت شورای شهر تهران دستگیری پلیس قتل
خودرو قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو کارگران سایپا ایران خودرو دلار بازار خودرو مالیات چین بانک مرکزی
تلویزیون سریال رسانه سینمای ایران مقام معظم رهبری سینما تئاتر موسیقی فیلم بازیگر رسانه ملی کتاب
سازمان سنجش شورای عالی انقلاب فرهنگی
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین آمریکا جنگ غزه حماس روسیه نوار غزه عربستان اوکراین ترکیه
فوتبال پرسپولیس استقلال سپاهان تراکتور باشگاه استقلال تیم ملی فوتسال ایران فوتسال بازی باشگاه پرسپولیس وحید شمسایی لیگ برتر
هوش مصنوعی اینترنت ناسا تبلیغات اینستاگرام تسلا همراه اول ماه گوگل اپل آیفون ایرانسل
داروخانه ویتامین کاهش وزن دیابت خواب طول عمر چاقی سلامت روان فروش اینترنتی دارو بارداری