جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
تافی کاراملی عسل و شکلات، بدون فر!
این رسپی بسیار راحته که میتونید هر روز واسه مهمانهای همون روزتون درستش کنید و نگران مهمونای فرداتون نباشید.فر هم که نمیخواد پس این میتونه شیرینی نوروزی امسال باشه واسه دوستانی که تو خونه فر ندارند.
مواد اولیه :
شکلات تلخ ۱۰۰ گرم
شکر ۱۲۵ گرم
عسل ۵۰ گرم
خامه ۱۰۰ گرم
کره ۵ گرم
طرز تهیه:
۱.شکر و خامه رو توی دیگ یا شیر جوش میریزیم.
۲.جنس دیگ مهم نیست.
۳.روی حرارت متوسط اجاق قرار میدیم. و هم میزنیم.
۴.وقتی شروع کرد به قل زدن، زمان میگیریم و بعد از ۵ دقیقه از روی حرارت برمیداریم.
۵.ولی اگر با تلخی شکلات مشکل دارید میتونید با درصد های پایینتر کار کنید.
۶.شکلات رو خورد میکنیم.
۷.عسل و کره و شکلات رو توی دیگ میریزیم و هم میزنیم و روی حرارت متوسط اجاق مرار میدیم.
۸.مرتب هم میزنیم.
۹.از عسل طبیعی استفاده نکنید. حتما از عسل صنعتی بازاری استفاده کنید.
۱۰.به هم زدن ادامه میدیم. اگر دماسنج داریم که باید به دمای ۱۲۰ درجه سانتیگراد برسیم.
لزومی نداره حتما دماسنج داشته باشید.به غلظتش خوب دقت کنید.
۱۱.باز بذاریدش روی حرارت و به هم زدن ادامه بدید.
۱۲.یکی از راه های تشخیصش اینه که موقعی که داریم هم میزنیم کارامل اینقدر غلیظ شده که کف دیگ کاملا تمیز دیده میشه. یعنی یه جورایی کشدار و غلیظه.
۱۳.اگر دارید مرتب هم میزنید نباید نگران سوختنش باشید. حرارت زیر دیگ اونقدری نیست که شکلات رو بسوزونه. پس اینقدر به هم زدن سریع و مرتب ادامه بدید تا به غلظتی که گفتم برسید.
۱۴.از قبل توی یک ظرف با ابعاد حدودی ۱۰ در ۱۰ سانتیمتر یک تکه کاغذ روغنی قرار میدیم.
۱۵.لزومی نداره مربع باشه میتونه مستطیلی باشه. ابعادش ولی تو همین مایه ها باشه.
۱۶.مایه رو توی قالب میریزیم.
۱۷.برای نیم ساعت توی یخچال قرار میدیم تا سفت شه.
۱۸.حالا با کارد به ابعاد مورد نظر برش میزنیم.
۱۹.برای سهولت کار هر بار لبه کارد رو تمیز کنید و بعد برش بزنید.
۲۰.این رو هم بگم که چون کارامل سفته، برش زدنش انرژی میخواد!
خب به همین سادگی. حالا لای کاغذ روغنی یا زر ورق بپیچید و تزئین کنید. یا اینکه نه همینطوری برش زده توی ظرف خوشگل بچینید و سرو کنید.
در صورت دلخواه میتونید از اسانس یا ادویه هایی مثل هل و دارچین هم استفاده کنید. یا با ترکیبی از آجیل خورد شده.
کاراملها رو در کیسه یا ظرف در بسته در یخچال نگهداری میکنیم. عمرش هم خیلی خوبه میتونید هفته ها داشته باشیدش.
با پودر پسته یا بادام یا سایر آجیلها و همچنین ادویه ها توش تنوع ایجاد کنید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران دولت سازمان ملل رئیسی مجلس شورای اسلامی رئیس جمهور دولت سیزدهم شورای نگهبان احمد وحیدی قوه قضائیه سید ابراهیم رئیسی مجلس دوازدهم
سیل مشهد هواشناسی پلیس تهران سازمان هواشناسی بارش باران قوه قضاییه شهرداری تهران قتل آموزش و پرورش فضای مجازی
خودرو چین ایران خودرو قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا مالیات بازار خودرو مسکن بانک مرکزی دلار سایپا
نمایشگاه کتاب کتاب نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون سریال سینمای ایران موسیقی سینما همایون شجریان فردوسی شاهنامه
سرعت اینترنت دانشگاه تهران
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه فلسطین روسیه آمریکا جنگ غزه حماس ترکیه اوکراین نوار غزه طوفان الاقصی
فوتبال پرسپولیس استقلال تراکتور سپاهان جام حذفی لیگ برتر بازی باشگاه استقلال لیگ برتر ایران لیگ برتر انگلیس رئال مادرید
هوش مصنوعی آیفون اپل گوگل عیسی زارع پور سامسونگ تبلیغات دوربین تلفن همراه موبایل
بارداری چای دیابت کاهش وزن زوال عقل سرماخوردگی دندان عقل