شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

موس موز


موس موز

● مواد لازم:
موز له شده: ۳عدد متوسط
شکر: نصف پیمانه
نمک: یک هشتم قاشق مرباخوری
آب لیمو: یک قاشق غذاخوری
آب پرتقال: ۳ قاشق غذاخوری
آب: ۲ قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین: ۲ قاشق مرباخوری
خامه …

مواد لازم:

موز له شده: ۳عدد متوسط

شکر: نصف پیمانه

نمک: یک هشتم قاشق مرباخوری

آب لیمو: یک قاشق غذاخوری

آب پرتقال: ۳ قاشق غذاخوری

آب: ۲ قاشق غذاخوری

پودر ژلاتین: ۲ قاشق مرباخوری

خامه غلیظ: یک و نیم پیمانه

طرز تهیه:

موز، شکر، نمک، لیمو و آب پرتقال را در مخلوط کن بریزید و به شکل پوره در بیاورید. آب و ژلاتین را مخلوط کنید و به مدت ۵دقیقه بگذارید بماند تا نرم شود. ظرف ژلاتین را روی ظرفی حاوی آب در حال جوش یا مایکروفر قرار دهید تا ژلاتین حل شود. آن را به موز پوره شده اضافه کنید و دوباره در مخلوط کن هم بزنید. خامه را کمی هم بزنید تا کمی سفت شود سپس با قاشق به مواد اضافه کنید و در ظرف های یک نفره بریزید و در یخچال قرار دهید. در صورت تمایل می توانید آن را با پودر کاکائو یا تکه های شکلات تزئین کنید.