جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا

فیله کباب


فیله کباب

● مواد لازم :
راسته یا فیله گوسفندی یا فیله گوساله
پیاز
نمک و فلفل
زعفران
کره
● مراحل تهیه:
۱) گوشت ها را به عرض ۳ الی ۴ سانتیمتر و به طول ۱۵ سانتیمتر خرد کنید .
۲) گوشت را در مخلوطی …

مواد لازم :

راسته یا فیله گوسفندی یا فیله گوساله

پیاز

نمک و فلفل

زعفران

کره

مراحل تهیه:

۱) گوشت ها را به عرض ۳ الی ۴ سانتیمتر و به طول ۱۵ سانتیمتر خرد کنید .

۲) گوشت را در مخلوطی از پیاز خرد کرده نمک و فلفل – زعفران به مدت ۳ الی ۴ ساعت خوابانیده و سپس در یخچال قرار دهید .

۳) قطعات گوشت را از یخچال بیرون آورده و سپس هر قطعه را به صورت حلقوی در کنار یکدیگر قرار دهید و سپس سیخ کبابی را از میان آن ها رد نمائید .

۴) قطعات باید یکسان و یکنواخت به سیخ کشیده شوند .

۵) کباب را با حرارت ملایم بپزید و در پایان به آن کره بمالید .