جمعه, ۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 24 January, 2025
مجله ویستا

پاستا ، میگو و بروکلی


پاستا ، میگو و بروکلی

پاستا یکی از غذاهای محبوبی است که تقریبا همه دوست دارند. در این دستور پخت می خواهیم شما را با نوع جدیدی از این غذا آشنا کنیم که شاید قبلا تجربه اش نکرده اید. پاستا به همراه میگو و بروکلی. تنها یک نگاه به مواد تشکیل دهنده این پاستا نشان می دهد که چه غذای سالمی است. پاستا خود حاوی کربوهیدرات است ( اگر پاستا سبوس دارد باشد که چه بهتر ) میگو حاوی پروتئین بسیار بالایی است و بروکلی نیز منبع فیبر است. دیگر نمی خواهیم درباره میزان مواد مغذی که در این دستور پخت وجود دارد صحبت کنیم چون بحث طولانی می شود. امیدوارم این پاستا ساده و خوشمزه را دوست داشته باشید.

مواد لازم:

6 فنجان آب

226 گرم پاستا طرح دارد ( ترجیحا فنری مانند عکس )

85 گرم گل بروکلی تازه

2 قاشق غذا خوری روغن زیتون

28 گرم میگو پوست کنده و پاک شده

2 قاشق چای خوری پوست رنده شده لیمو

دو و یک دوم قاشق غذا خوری کره

دو قاشق غذا خوری آب لیمو

پنج هشتم قاشق چای خوری نمک

یک دوم قاشق چای خوری فلفل سیاه

روش پخت:

6 فنجان آب را داخل یک ماهی تابه بزرگ به جوش بیاورید. پاستا را اضافه کنید و بر اساس راهنمای روی بسته بپزید، نمک و چربی را از روی آب حذف کنید. در سه دقیقه آخر پختن بروکلی ها را اضافه کنید، آب کشی کنید.

یک قابلمه را روی حرارت بالا قرار دهید. روغن را اضافه کنید، روغن را تکان دهید تا قابلمه چرب شود. میگو ها را اضافه کنید به مدت دو دقیقه سرخ کنید. پوسته های لیمو را اضافه کنید، یک دقیقه سرخ کنید. میکس پاستا، کره، آب لیمو و نمک را اضافه کنید. یک دقیقه بپزید، دائما بهم بزنید تا همه مواد آغشته شوند. روی غذا فلفل سیاه بریزید و سپس بلافاصله سروش کنید.

وبسایت دکتر کرمانی