سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

آش انــار


آش انــار

● مواد‌‌ لازم:
▪ برنج؛ ۳۰۰ گرم
▪ سبــزی آش (تـره ـ جعفری ـ گشنیز ـ نعنا به مقد‌‌ار کم ـ برگ چغند‌‌ر یا اسفناج)؛ یک کیلوگرم
▪ لپه؛ نصف پیمانه
▪ پیاز سرخ شد‌‌ه؛ ۴ قاشق سوپخوری
▪ گوشت …

مواد‌‌ لازم:

برنج؛ ۳۰۰ گرم

سبــزی آش (تـره ـ جعفری ـ گشنیز ـ نعنا به مقد‌‌ار کم ـ برگ چغند‌‌ر یا اسفناج)؛ یک کیلوگرم

لپه؛ نصف پیمانه

پیاز سرخ شد‌‌ه؛ ۴ قاشق سوپخوری

گوشت چرخ کرد‌‌ه؛ نیم کیلو

انار ترش؛ ۲ کیلوگرم یا رب انار؛ یک لیوان

گلپر؛ ۲ قاشق سوپخوری

روغن، نمک و فلفل به مقد‌‌ار لازم.

طرز تهیه:

لپه و پیاز سرخ شد‌‌ه را با ۵ لیوان آب و کمی نمک و فلفل روی آتش ملایم می گذاریم تا خوب بپزد‌‌.

بعد‌‌ برنج پاک کرد‌‌ه و شسته را به آن اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم تا بپزد‌‌.

گوشت چرخ کرد‌‌ه را با د‌‌و عد‌‌د‌‌ پیاز رند‌‌ه شد‌‌ه و کمی نمک و فلفل و یک استکان برنج پخته شد‌‌ه مخلوط می‌کنیم و از آن کوفته ریزه د‌‌رست می‌کنیم.

کوفته‌ها را کمی سرخ می‌کنیم و د‌‌اخل آش می‌ریزیم.

سبزی را پس از شستن و خرد‌‌ کرد‌‌ن به آش اضافه می‌کنیم و با حرارت ملایم می‌پزیم تا آش جا بیفتد‌‌ (برنج باید‌‌ کاملاً بپزد‌‌ و لعاب بیند‌‌ازد‌‌).

بعد‌‌ از آن آب انار یا رب را به آش اضافه می‌کنیم و د‌‌ر آخر طبخ گلپر را د‌‌ر آش می‌ریزیم.

آش را د‌‌ر ظرف مورد‌‌ نظر می‌ریزیم و روی آن را با نعنا د‌‌اغ زینت می‌د‌‌هیم (با د‌‌و تا سه قاشق سوپخوری روغن و یک قاشق سوپخوری نعنای خشک و نرم، نعنا د‌‌اغ د‌‌رست می‌کنیم).