شنبه, ۲۲ دی, ۱۴۰۳ / 11 January, 2025
کیک هویجی پرگردو برای افراد دیابتی !
ما در اینجا یک دسر کم کالری خوشمزه و لذیذ به شما معرفی میکنیم. این دسر در هر وعده تنها ۱۰۰ تا ۱۵۰ کالری انرژی به بدن شما منتقل خواهند کرد. در مقالات بعدی هم دسرهای دیگری را به شما معرفی خواهیم کرد.
برشهای کیک هویجی پرگردو
تهیه شده از هویج، گردو با چاشنی پای کدو حلوایی و پنیر خامه ای نرم برای تزیین روی کیک. این کیک مطمئنا" مورد تایید و مطبوع طبع افراد خانواده قرار خواهد گرفت.
کالری:
در هر برش ۱۲۱ کالری
مواد مغذی در هر کیک
کیک :
حاوی ۲۰ برش
کالری:
۱۲۱
مجموع چربی:
۷ گرم
چربی اشباع شده:
۲ گرم
کلسترول:
۵ میلی گرم
سدیم:
۶۴ میلی گرم
کربوهیدرات :
۱۲ گرم
فیبر:
۱ گرم
پروتئین:
۳ گرم
مواد لازم
۴/۳ فنجان آرد سفید
۴/۱ فنجان آرد گندم الک شده
۲/۱ فنجان شکر یا جایگزین شکرمعادل ۲/۱ فنجان شکر
۲/۱-۱ قاشق غذاخوری چاشنی پای کدوحلوایی
۱ قاشق چایخوریبیکینگ پودر
۸/۱ قاشق چایخوری نمک
۱ فنجان هویج خلال شده
۴/۳ فنجان گردوی خرد شده یا گردوی آمریکایی بو داده
۳/۱ فنجان پودر تخم مرغ فریز شده یا ۳ سفیدۀ تخم مرغی که به آرامی زده شده است
۴/۱ فنجان روغن خوراکی
۴/۱ فنجان شیر بدون چربی
۱ بسته پنیر خامه ای پف کرده (به دستور تهیه آن توجه فرمایید)
دستور پخت
۱) فر را از قبل روشن کنید تا گرم شود و درجه حرارت آن را روی ۳۵۰ درجۀ فارنهایت تنظیم کنید. یک قالب به ابعاد ۹x۹x۲ تهیه کنید و کف آن یک ورقۀ آلومینیوم فویل پهن کنید و لبههای فویل را زیر قالب جمع کنید. روی فویل را به آرامی با کمی روغن چرب کنید و آن را کنار بگذارید.
۲) در یک کاسۀ متوسط آرد سفید، آرد گندم، شکر، چاشنی پای کدو حلوایی، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. سپس هویجها، ½ فنجان گردو ، تخم مرغها، روغن و شیر را به مواد اضافه کنید و همۀ مواد را آنقدر هم بزنید تا کاملا" با هم مخلوط شوند. در آخر مواد مخلوط شده را کمی هم با همزن به هم بزنید.
۳) حال مواد را در قالب ریخته و ۱۵ تا ۱۸ دقیقه در فر بگذارید تا بپزد. توجه داشته باشید که کیک وقتی آماده میشود که اگر خلال دندان در آن فرو کنید مواد کیک به آن نچسبد. کیک را از فر در آورید و به آن دست نزنید تا وقتی که خنک شود.
۴) با استفاده از لبههای فویل کیک را از قالب بیرون بیاورید. روی کیک را با پنیر خامه ای پف کرده تزئین کنید و ¼ از مابقی گردوها را روی آن بپاشید. کیک را به ۲۰ قسمت برش بزنید.
پنیر خامه ای پف کرده برای تزیین روی کیک
در یک کاسۀ متوسط، نیمی از یک بسته پنیر خامه ای کم چرب ۲۲۰ گرمی را بریزید و با همزن برقی با سرعت متوسط هم بزنید تا وقتی که صاف و یکدست شود. سپس ¼ فنجان ماست وانیلی کم چربی را به آن اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا یکدست شود. و در آخر این پنیر خامه ای را برای تزیین روی کیک بریزید.
جایگزین شکر
میتوانیداز شکر های مخصوص افراد دیابتی استفاده کنید. به برچسب روی محصول دقت کنید. هر بسته باید معادل ½ فنجان شکر باشد.
طریقۀ نگهداری
برشهای کیک را در یک ورق کاغذ روغنی بپیچید بطوریکه هوا در آن نفوذ نکند. آن را در یک ظرف در بسته بگذارید. این بسته بندی کیک را در یخچال تا ۳ روز و در فریزر تا ۳ ماه سالم نگه میدارد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست