پنجشنبه, ۲۸ تیر, ۱۴۰۳ / 18 July, 2024
روغن داغ را درون ظرف پلاستیکی نریزید
![روغن داغ را درون ظرف پلاستیکی نریزید](/web/imgs/16/18/pzvh41.jpeg)
بسیاری از ما توصیههای مختلفی را درباره آماده کردن مواد غذایی و طبخ آنها میشنویم اما اغلب از صحت علمی آن آگاه نیستیم.
در ادامه چندین توصیه تغذیهای برای آمده کردن و طبخ مواد غذایی خواهد آمد:
- برای تهیه انواع خورشها، سبزیهای مصرفی از قبیل کدو، بادمجان، کرفس و سبزی قورمه با روغن کم و به مدت کوتاه تفت داده شوند
- در صورت استفاده از حبوبات و مواد اولیهای که امکان وجود سنگ در آنها است یا از انواع پاک شده استفاده کنید و یا آنها را به دقت پاک کنید. سبزی خوردن مصرفی را با دقت بشویید و ضدعفونی کنید
- از حرارت دادن حلب یا قوطی روغن جامد به علت ایجاد ترکیبات سمی باید خودداری شود
- در هیچ شرایطی روغن گرم یا داغ را نباید درون ظروف پلاستیکی ریخت
- درپوش ظرف روغن را پس از هر بار مصرف باید بست و در جای خنک و دور از نور و حرارت نگهداری نمود
- روغن سالم و مصرف نشده را نباید با روغن مصرف شده مخلوط کرد
- از انباشتن زیاد مواد غذایی در روغن باید پرهیز شود
- قبل از سرخ کردن نباید نمک به ماده غذایی اضافه نمود
- هرگز اضافه روغن مصرفی را نباید داخل ظرف اصلی برگرداند
- پیش از باز کردن در قوطی کنسرو باید درپوش آن را بشویید
- اگر محتویات داخل کنسروها زنگ زده باشد از خوردن آن خوداری کنید
- قبل از انجماد باید امعاء و احشاء مرغ و ماهی خارج شود
- برای شستن گوشت و حبوبات باید از آب بهداشتی استفاده شود
- رگهای ناحیه گردن مرغی که زنده بوده و سپس سر بریده شده است در قسمت برش بسیار متورم است
- در صورت تمایل به خرید ماهی به شکل تکههای برش خورده، باید آن را از مراکز مجاز تهیه کرد
- حبوبات را قبل از طبخ یک شبانه روز در آب بخیسانید و آب آن را دور بریزید
- جهت رفع انجماد مواد پروتئینی اصولی ترین روش این است که ۲۴ ساعت قبل از مصرف، ماده غذایی منجمد را از فریزر به داخل یخجال منتقل کنیم
- به طور کلی مواد پروتئینی شامل گوشت قرمز، ماهی و مرغ نباید بعد از دیفراست (یخزدایی) بوی نامطبوع داشته باشند
- زرده تخم مرغ تازه کاملا گرد و در مرکز تخم مرغ قرار دارد
- سفیده تخم مرغ تازه دارای ظاهری ابری و غیر شفاف است
- پیش از طبخ گوشت قرمز چربی قابل رویت آن را باید جدا کرد
- در هنگام آمادهسازی تخممرغ، یکی از راههای تشخیص تخممرغ تازه، تکان دادن آن است اگر تخممرغ کهنه باشد محوظه هوای داخل آن (اتاقک هوای تخممرغ) بسیار بزرگ بوده و سفیده تخممرغ حالت آبکی دارد و زرده به راحتی به اطراف پوسته منتقل میشود
- در هنگامی که تخممرغ را میشکنید، در تخم مرغ تازه زرده حالت گنبدی شکل خواهد داشت و سفیده به شکل حلقه در اطراف آن قرار دارد ولی در تخممرغ کهنه زرده پخش شده و سفیده روانتر است
- هر گونه علائم کپکزدگی در پوسته خارجی به سرعت به داخل تخممرغ سرایت کرده و موجب تشکیل لکههای کپک و قارچ به رنگ خاکستری، سیاه یا قهوهای میشود
- از طریق شناور کردن تخممرغ در ظرف آب میشود به تازگی آن پی برد. در صورتی که تخممرغ ته ظرف به شکل افقی قرار بگیرد تازه است و با زیاد شدن عمر آن کمکم به حالت عمودی قرار میگیرد
- در صورت زنگ زدگی حلب پنیر از داخل باید از مصرف آن خودداری کرد
- جهت جوشاندن شیر خام از ظروف مناسب استفاده شود
- توصیه میشود تخته آماده سازی گوشت از سبزیها جدا باشد
- پوستگیری سبزیها قبل از پخت باعث کاهش مواد مغذی آنها میشود
- برای خرد کردن سبزیجات از چاقوی تیز استفاده کنید
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
مسعود پزشکیان ایران دولت چهاردهم محمدجواد ظریف پزشکیان دولت علی باقری انتخابات علیرضا زاکانی رئیس جمهور رهبر انقلاب ترور
هواشناسی پلیس پلیس فتا تهران قتل شهرداری تهران پشه آئدس تعطیلی ادارات عزاداری محرم تیراندازی سازمان تامین اجتماعی زلزله
قیمت طلا قیمت خودرو قیمت دلار خودرو واردات خودرو دولت سیزدهم حقوق بازنشستگان بازار خودرو بازنشستگان دلار سایپا مسکن
تلویزیون سینما سریال امام حسین (ع) فرهاد مشیری فیلم امام حسین سینمای ایران دفاع مقدس صداوسیما لیلی رشیدی وزارت ارشاد
محصولات کشاورزی فناوری ماه دانشگاه تهران
آمریکا دونالد ترامپ جو بایدن رژیم صهیونیستی غزه روسیه اسرائیل فلسطین جنگ غزه چین ترور ترامپ طوفان الاقصی
فوتبال پرسپولیس استقلال سپاهان علیرضا بیرانوند نقل و انتقالات تراکتور باشگاه پرسپولیس مهدی طارمی رئال مادرید لیگ برتر ایران نقل و انتقالات لیگ برتر
هوش مصنوعی فضای مجازی سرعت اینترنت عیسی زارع پور اینترنت روزنامه اپل ناسا وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات شیائومی
خیار رژیم غذایی کاهش وزن گرمازدگی لاغری بارداری افسردگی صبحانه استرس