چهارشنبه, ۱۹ دی, ۱۴۰۳ / 8 January, 2025
خورش تره (غذای کردستان)
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
تره خرد شده: یک کیلوگرم
پیاز متوسط: یک عدد
رب گوجه فرنگی: یک قاشق چای خوری
زرشک: نیم پیمانه
روغن مایع: به مقدار لازم
ادویه (زردچوبه، نمک، فلفل سیاه، پودر لیمو): به میزان لازم
طرز تهیه:
پیاز را پوست کنید، بشویید و ریز خرد کنید.
تره ها را از قبل بشویید و خرد کنید.
پیاز را داخل قابلمه با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود.
گوشت را اضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن، حرارت را کم کنید.
سپس ادویه را اضافه کنید و کمی تفت دهید. تره را اضافه کنید و بگذارید تا آب آن کمی تبخیر شود رب را بعد از ادویه به مواد بیفزایید و کمی سرخ کنید.
بعد از آن کمتر از یک پیمانه آب گرم به مواد اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا خورش کاملاً جا بیفتد.
در انتها زمانی که شعله گاز را خاموش کردید، زرشک را اضافه کنید و ۵دقیقه اجازه دهید تا خورش جا بیفتد. با کمی سیب زمینی سرخ شده روی آن را تزئین کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست