پنجشنبه, ۲۰ دی, ۱۴۰۳ / 9 January, 2025
انفوزیون
انفوزیون یکی از روشهای تهیه چایهای دارویی است. روش صحیح شامل مقادیر مورد نیاز از داروی گیاهی خرد شده و یا قطعه قطعه شده به یک ظرف مناسب و افزودن ۱۵۰ - ۲۰میلی لیتر آب جوش و پوشاندن روی ظرف به مدت ۱۰دقیقه است. سپس چای که هنوز داغ است از طریق چای صاف کن به ظرف دیگری منتقل میشود. فنجانهای مخصوصی جهت تهیه چایهای دارویی نیز به کار میرود وتهیه چایهای دارویی را راحتتر میسر میسازد. میوههای حاوی اسانس، مثل اینسون، زیره، شوید، جعفری و ارس باید قبل از افزودن آب داغ کوبیده شوند.
انفوزیونهایی که حاوی گیاهان دارویی فاقد اسانس میباشند (مثل گل و برگهای زالزالک) را میتوان برای مدت ۵دقیقه روی شعله با حرارت کم قرار داد. از این روش برای داورهای گیاهی حاوی فلاونویید نیز استفاده میشود. انفوزیونهای دارای گیاهان دارویی حاوی ترکیبات تلخ را نباید برای مدت زیادی جوشاند، زیرا ممکن است تلخی فراورده کاهش یابد
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست