پنجشنبه, ۲۰ دی, ۱۴۰۳ / 9 January, 2025
مجله ویستا

سس تند


سس تند

● مواد لازم:
▪ زرده تخم مرغ سفت شده=۴ تا ۵ عدد
▪ روغن زیتون=۲/۱ پیمانه
▪ فلفل=۱ تا ۲ قاشق مرباخوری
▪ نمک=بمقدار کم
▪ زعفران=بمقدار کم
(ممکن است بجای زعفران کمی پاپریکا مصرف کنیم)
● طرز …

مواد لازم:

زرده تخم مرغ سفت شده=۴ تا ۵ عدد

روغن زیتون=۲/۱ پیمانه

فلفل=۱ تا ۲ قاشق مرباخوری

نمک=بمقدار کم

زعفران=بمقدار کم

(ممکن است بجای زعفران کمی پاپریکا مصرف کنیم)

طرز تهیه:

زرده تخم مرغ را در کاسه ای می ریزیم و خوب حل می کنیم،بعد زعفران را در کمی آب جوش حل می نمائیم و با روغن زیتون و فلفل و نمک کم کم داخل زرده تخم مرغ می ریزیم و بهم می زنیم تا تمام مواد مخلوط شود،بعد سس را از صافی رد می کنیم تا کاملا نرم و لطیف گردد. ممکن است ۲ قاشق سوپخوری سرکه یا آبلیمو به سس اضافه کنیم. این سس به مصرف تخم مرغ سفت و سبزیجات پخته شده می رسد. غلظت و شکل آن مثل مایونز و رنگ آن قرمز است.