پنجشنبه, ۲۰ دی, ۱۴۰۳ / 9 January, 2025
مجله ویستا
سس تند
مواد لازم:
زرده تخم مرغ سفت شده=۴ تا ۵ عدد
روغن زیتون=۲/۱ پیمانه
فلفل=۱ تا ۲ قاشق مرباخوری
نمک=بمقدار کم
زعفران=بمقدار کم
(ممکن است بجای زعفران کمی پاپریکا مصرف کنیم)
طرز تهیه:
زرده تخم مرغ را در کاسه ای می ریزیم و خوب حل می کنیم،بعد زعفران را در کمی آب جوش حل می نمائیم و با روغن زیتون و فلفل و نمک کم کم داخل زرده تخم مرغ می ریزیم و بهم می زنیم تا تمام مواد مخلوط شود،بعد سس را از صافی رد می کنیم تا کاملا نرم و لطیف گردد. ممکن است ۲ قاشق سوپخوری سرکه یا آبلیمو به سس اضافه کنیم. این سس به مصرف تخم مرغ سفت و سبزیجات پخته شده می رسد. غلظت و شکل آن مثل مایونز و رنگ آن قرمز است.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست