جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

سس مخصوص گوشت های سفید (سس طلایی)


سس مخصوص گوشت های سفید (سس طلایی)

طعم خوبی را با این سس تجربه کنید. از این سس برای سرو انواع گوشت های دریایی و مرغ می توان استفاده کرد.
● مواد لازم :
▪ آب مرغ تقریبا غلیظ ۲ فنجان
▪ زرده تخم مرغ ۲ عدد
▪ آرد ۲ قاشق سوپ …

طعم خوبی را با این سس تجربه کنید. از این سس برای سرو انواع گوشت های دریایی و مرغ می توان استفاده کرد.

مواد لازم :

آب مرغ تقریبا غلیظ ۲ فنجان

زرده تخم مرغ ۲ عدد

آرد ۲ قاشق سوپ خوری

آبلیمو نصف استکان

کره ۵۰ گرم

زعفران ساییده و حل شده ۱ قاشق سوپ خوری

شکر ۱ قاشق مربا خوری

نمک وفلفل به مقدار دلخواه

طرز تهیه :

۱) کره را با آرد کمی تفت داده ،آب مرغ را کم کم به آن اضافه می کنیم تا سس کمی غلیظ شود .

۲) زعفران آب کرده ، آبلیمو ،نمک وفلفل را هم اضافه می کنیم .

۳) زرده تخم مرغ ها را با شکر خوب به هم می زنیم و شعله اجاق گاز را کم می کنیم و زرده اه را به آن اضافه می کنیم .

۴) مواد را کمی به هم زده تا گلوله گلوله نشود و ظرف را از روی حرارت بر می داریم .