یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

دمی عدس و هویج


دمی عدس و هویج

● مواد لازم:
▪ عدس: یک دوم لیوان؛
▪ برنج: یک و نیم لیوان؛
▪ هویج: ۲ عدد؛
▪ رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری؛
▪ زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری؛
▪ ادویه پلویی: ۱ قاشق چایخوری (به دلخواه)؛
▪ روغن …

مواد لازم:

عدس:

یک دوم لیوان؛

برنج:

یک و نیم لیوان؛

هویج:

۲ عدد؛

رب گوجه فرنگی:

۲ قاشق غذاخوری؛

زردچوبه:

۱ قاشق چایخوری؛

ادویه پلویی:

۱ قاشق چایخوری (به دلخواه)؛

روغن حیوانی یا کره:

۲ قاشق غذاخوری؛

پیاز داغ:

۱ قاشق غذاخوری؛

نمک:

به میزان لازم.

طرز تهیه:

برنج را شسته و خیس می کنیم. یک قاشق روغن در قابلمه ریخته و زردچوبه را کمی در آن تفت داده و همراه با پیاز داغ، عدس و کمی نمک می پزیم. در اواخر پخت هویج پوست کنده و نگینی شده را اضافه کرده و بعد از پخت هویج، رب گوجه فرنگی و برنج را اضافه می کنیم. سپس آب دمی را با توجه به نوع برنج اندازه می کنیم. ادویه پلویی را نیز اضافه کرده و بقیۀ روغن را ریخته و برنج را دم می کنیم. این غذا را می توان با ترشی، سالاد یا ماست سرو کرد.

نکته:

به دلخواه می توان این غذا را با گوشت یا مرغ سرو کرد.

به جای رب گوجه فرنگی از یک لیوان گوجه فرنگی رنده شده می توان استفاده کرد.



همچنین مشاهده کنید